Γιατί προσήγαγαν τη γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου στη Ρώμη

default image

Η ιδέα να φωτογραφηθεί για τη νέα καμπάνια της εταιρείας ρούχων, που φέρουν την υπογραφή της, στη Ρώμη "συνελήφθη" από την ίδια. Γιατί απασχόλησε τις αρχές της "αιώνιας πόλης"

Η γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου βρέθηκε στη Ρώμη για να φωτογραφηθεί και να προμοτάρει τη νέα σειρά ρούχων που υπογράφει η ίδια.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε να ποζάρει μπροστά στη Φοντάνα ντι Τρέβι μαζί με δύο ακόμη μοντέλα που ήταν μαζί της. Εκεί την εντόπισαν οι αστυνομικοί και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Τι ανέφερε στο STAR η ίδια:

“Στην Φοντάντα ντι Τρέβι δεν πρέπει να πατήσεις με τα παπούτσια σου. Και το ξέραμε αυτό, γιατί μας είχε ενημερώσει η εταιρεία που οργάνωσε την φωτογράφηση. Απλά, επειδή κάναμε διάφορες ασκήσεις, εγώ κατά λάθος σε μια ισορροπία, πάτησα πάνω στο σιντριβάνι και δεν έπρεπε ουσιαστικά. Και εκείνη τη στιγμή, επειδή παραπάτησα, τρεις αστυνομικοί οι οποίοι ούτως ή άλλως επιβλέπουν το χώρο, με συνέλαβαν αλλά δεν κατάλαβα το γιατί.

Ουσιαστικά, ακούμπησαν τα πόδια μου για κάποια δευτερόλεπτα, για να μην πέσω όμως. Πώς κάνεις ισορροπίες στη γιόγκα; Κάπως δεν στηρίχτηκα καλά και έπεσα”, λέει και συνεχίζει:

“Εκείνοι δεν μιλούσαν αγγλικά, εγώ δε μιλούσα ιταλικά. Δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε να τους εξηγήσω. Πήγα στο τμήμα, αλλά δεν καταλάβαιναν. Μετά, ήρθε στο τμήμα και ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος της φωτογράφησης και είχε πάρει τις σχετικές άδειες, είχε μαζί του και τα σχετικά έγγραφα και τους εξήγησε τι ακριβώς έγινε. Έλυσε την παρεξήγηση και μετά από περίπου μιάμιση ώρα έφυγα από το τμήμα”.

Και καταλήγει η ίδια: “μετά από αυτό, στα υπόλοιπα αξιοθέατα δεν κάναμε τόσο τρελά πράγματα”.

Δείτε φωτογραφίες από την “εκδρομή” στη Ρώμη:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα