Ο Θεοφάνους ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Ήβη Αδάμου – “Είχε έρθει από τη Γεωργία με ένα βρέφος…”

Ο Θεοφάνους ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Ήβη Αδάμου – “Είχε έρθει από τη Γεωργία με ένα βρέφος…”
Ήβη Αδάμου - Γιώργος Θεοφάνους glomex - open tv

14 χρόνια μετά την παρθενική εμφάνιση της Ήβης Αδάμου στο X-Factor 2009, ο Γιώργος Θεοφάνους θέλησε να πει μια συγγνώμη στην τραγουδίστρια.

Δημόσια συγγνώμη από την Ήβη Αδάμου ζήτησε ο Γιώργος Θεοφάνους, στην εκπομπή του Open «Ένα τραγούδι ακόμα» το βράδυ του Σαββάτου.

Ο λόγος της συγγνώμης ήταν ότι γνωστός μουσικοσυνθέτης, το 2009 στο X-Factor, είχε κρατήσει στο παιχνίδι τη Νίνι Σερμαντίνι και όχι την κύπρια τραγουδίστρια.

«Θέλω να σου πω πριν σου πω την αλήθεια, ένα συγγνώμη, δημόσια. Το “συγγνώμη” είναι επειδή δεν σου εξήγησα ποτέ γιατί έγινε έτσι. Έπρεπε να σε πιάσω και να σου πω τι έγινε εκείνο το βράδυ. Το παιχνίδι που ανήκε στη δισκογραφική εταιρεία είχε το δικαίωμα να ζητήσει πέραν του νικητή και άλλα άτομα. Υπήρχε ένα χαρτί που έλεγε πως αν για παράδειγμα ήθελε η Ήβη να μείνει, πρέπει να της γράψω τραγούδια και να πορευτούμε μαζί. Η Νίνι Σερμαντίνι που είναι μια καλή τραγουδίστρια, μόλις είχε έρθει από τη Γεωργία με ένα βρέφος χωρίς να μπορεί να του δώσει ούτε το γάλα του. Ένιωθα πολύ άσχημα για τη Νίνι», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η Ήβη Αδάμου απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να ακούσω “συγγνώμη” γιατί κατά καιρούς είχαμε βρεθεί σε κοινές παρέες, αλλά εκτιμώ το ότι πέρασαν τόσα χρόνια και βρήκε τη στιγμή και το έκανε. Αυτό νομίζω είναι που μένει και αυτή είναι η ουσία».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα