TV Queen: Ο “χλιαρός” ημιτελικός, το “ντου” του Βασάλου και οι 2 αποχωρήσεις

Διαβάζεται σε 2'
TV Queen
TV Queen Open

Ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός του “TV Queen”, όπου δύο ακόμα παίκτριες αποχώρησαν. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος “εισέβαλε” στην εκπομπή και έφερε τα πάνω-κάτω.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (31/05) το ριάλιτι “Tv Queen” του Open, το οποίο στόχο έχει να αναδείξει την επόμενη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης.

Όπως έγινε γνωστό χθες, το ριάλιτι με την Ιωάννα Μαλέσκου, που ξεκίνησε πριν από περίπου ένα μήνα, θα ολοκληρωθεί πρόωρα, εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, καθώς δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση.

Στο χθεσινό επεισόδιο πραγματοποιήθηκε ο Ημιτελικός, ο οποίος ήταν “χλιαρός”, αφού δεν περιελάμβανε κάτι ιδιαίτερο ή διαφορετικό, ούτε διέθετε κάποια λάμψη που να το κάνει να ξεχωρίζει.

Οι 10 διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους και στο live ήταν έτοιμες να ακούσουν τα σχόλια των ειδικών.

Η Έλενα Χριστοπούλου, ο Τάσος Τρύφωνος, ο Παντελής Τουτουντζής, η Σύμβουλος της Σχολής Κατερίνα Γκαγκάκη, αλλά και ο Διευθυντής Ανδρέας Μικρούτσικος τις αξιολόγησαν και τις έκριναν κάνοντας τις δικές τους επισημάνσεις για την πρόοδό τους στη Σχολή.

TV Queen: Ο Βασάλος “εισέβαλε” στο ριάλιτι

Μία από τις δοκιμασίες, που αφορούσε την Καλομοίρα, είχε να κάνει με παρουσίαση εκπομπής υγείας, ωστόσο, μια έκπληξη – που τελικά της στοίχισε – περίμενε την παίκτρια.

Συγκεκριμένα, “εισέβαλε” στο πλατό της εκπομπής της ο Κωνσταντίνος Βασάλος, για τον οποίον η ίδια έχει δηλώσει ανοιχτά τον θαυμασμό της. Εκείνη τα έχασε λίγο και αποσυντονίστηκε.

Οι κριτές δεν σχολίασαν θετικά την αντίδρασή της όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον Βασάλο, αλλά ούτε και την προηγούμενη απόδοσή της.

“Είναι έτοιμη να κάνει τη δουλειά σε χρόνια όχι τώρα. Βλέπω ένα κοριτσάκι αμήχανο, δεν τη φαντάζομαι σαν επαγγελματία. Ήταν αδιάβαστη. Μέχρι να μπει ο Κώστας ήσουν αδιάβαστη, ανέκφραστη, χαμογελούσες στα λάθος σημεία, δεν κατάλαβα τι, γιατί” σχολίασε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

TV Queen: Οι 2 παίκτριες που αποχώρησαν

Η Τριανταφυλλιά, η Αναστασία Τερζή, η Λία και η Κατερίνα ήταν οι υποψήφιες προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας.

Στο τέλος του Ημιτελικού, η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε πως από το σπίτι του Tv Queen αποχωρούν η Λία και η Αναστασία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα