Γκλέτσος: “Με ρώτησε η κόρη μου αν είναι χοντρή και της είπα, ναι είσαι”

Γκλέτσος: “Με ρώτησε η κόρη μου αν είναι χοντρή και της είπα, ναι είσαι”
Ο Απόστολος Γκλέτσος Eurokinissi

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας για την σχέση του με την κόρη του, δήλωσε πως πάντα της λέει την αλήθεια, καθώς το ψέμα φέρνει απλώς και άλλο ψέμα.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας σε συνέντευξή του δήλωσε πως έχει ως βασική αρχή την ειλικρίνεια και λέει πάντα την αλήθεια, ακόμη και αν έχει απέναντί του την κόρη του.

“Στην κόρη μου λέω πάντα την αλήθεια. Πάντα. Το ψέμα θα φέρει κι άλλο ψέμα και στο τέλος θα καταποντιστεί όλο το οικοδόμημα, όλη η αλήθεια, η οποία δεν θα υπάρχει και δεν θα ξέρεις τι να πεις, είπε στην εκπομπή “Μαμά – δες”.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε ποια είναι η μεγαλύτερη αλήθεια που της έχει πει, ο ο ηθοποιός είπε: “Όταν με ρώτησε αν είναι χοντρή, της είπα “Ναι είσαι χοντρή”. Και το μάζεψε… Ξεκίνησε να κάνει δίαιτα και γυμναστική. Τώρα είναι μια χαρά κοπέλα.”

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια Ζωή Κρονάκη ρώτησε τον ηθοποιό τι θα έκανε αν η κόρη του έφερνε κάποιο αγόρι να του γνωρίσει και εκείνος απάντησε “Αν η κόρη μου φέρει τον σύντροφό της μπροστά μου έχει φροντίσει ο μύθος μου γι’ αυτό.”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα