GNTM 2: Η Ελένη Ασημάκη μιλά για την αποχώρηση της λόγω προβλήματος υγείας

GNTM 2: Η Ελένη Ασημάκη μιλά για την αποχώρηση της λόγω προβλήματος υγείας
Η Ελένη Ασημάκη Glomex

Το 18χρονο μοντέλο δεν μπήκε στο σπίτι του GNTM, παρόλο που ενθουσίασε τους πάντες, λόγω της ασθένειάς της. Τι δηλώνει η ίδια μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι και ποια τα συναισθήματά της.

Η Ελένη Ασημάκη ενθουσίασε τόσο τους κριτές όσο και τους τηλεθεατές κατά την audition της στο GNTM 2, ενώ τα πήγε περίφημα και στις δύο φάσεις του bootcamp.

Ωστόσο, όταν ήρθε η στιγμή η κριτική επιτροπή να επιλέξει τα κορίτσια που θα έμπαιναν στο σπίτι, παρόλο που ήθελαν να συνεχίσει στο παιχνίδι, την έκοψαν. Ο λόγος ήταν το πρόβλημα υγείας της, καθώς η Ελένη πάσχει από μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία και χρειάζεται κάθε 15 ημέρες να κάνει μεταγγίσεις αίματος.

Οι κριτές αποφάσισαν πως η υγεία της είναι πολύ πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο και θεώρησαν πιο σωστό να μην την βάλουν στο σπίτι του GNTM. Κατά την ανακοίνωση του παραπάνω, υπήρξε ένα ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα και η Ελένη δάκρυσε στο άκουσμα πως το εν λόγω πρόβλημα θα ήταν εμπόδιο στην είσοδό της στο σπίτι.

Το νεαρό μοντέλο μίλησε για το περιστατικό, λέγοντας:

“Το εμπόδιο για να μπω στο σπίτι ήταν η ασθένεια μου. Χρειαζόμασταν μια βεβαίωση και ήταν δύσκολο να την πάρω. Γιατί κανένας γιατρός δεν ήθελε να πάρει μια τέτοια ευθύνη και η παραγωγή δεν ήθελε να το ρισκάρει. Όταν έκανα την αίτηση είχα στο μυαλό μου ότι η ασθένειά μου θα μπορούσε να με εμποδίσει κυρίως στις δοκιμασίες. Γιατί δεν κάνει να κουράζομαι και να πιέζομαι πολύ. Δεν πίστευα όμως πως θα είναι ο λόγος που δεν θα μπω στο σπίτι. Πίστευα πως θα μου δοθεί αυτή η ευκαιρία.

Όταν άκουσα ότι ο λόγος που δεν περνάω είναι αυτός, εκείνη τη στιγμή γκρεμίστηκαν όλα για μένα. Με το που ξεκίνησε το κλάμα δεν μπορούσα να σταματήσω. Ήταν όλη η πίεση που ένιωσα, μου βγήκαν όλα. Αισθάνθηκα ότι οι κόποι μου δεν “ανταμείφθηκαν”, γιατί άκουσα καλά λόγια. Έκλαιγα αρκετή ώρα. Η κυρία Καγιά μου είπε ότι θα μπορούσα να είμαι η νικήτρια του GNTM, πράγμα που με έκανε πολύ χαρούμενη. Ο κύριος Μπράτης συγκινήθηκε μαζί μου και μου είπε πως θα μπορούσα να φορέσω φορέματά του. Κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά γιατί μπήκα μόνη μου στους κριτές”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα