GNTM 3: Η Μαριαγάπη μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση με τον Αιμιλιάνο

GNTM 3: Η Μαριαγάπη μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση με τον Αιμιλιάνο
Η Μαριαγάπη στη Φωλιά των Κου Κου Glomex

Για το GNTM 3, τον περιβόητο αποχαιρετισμό με τον Αιμιλιάνο και το "παραλίγο φιλί", μίλησε η Μαριαγάπη. Όσα αποκάλυψε για τον έρωτά τους.

Καλεσμένη στη “Φωλιά των Κου Κου” ήταν το πρωί της Πέμπτης (9/12) η Μαριαγάπη του GNTM 3, η οποία βρέθηκε και την προηγούμενη μέρα στο πλατό μαζί με τη μητέρα της.

Στη συνέντευξή της, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων του Star μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Αιμιλιάνο, αναφέροντας αρκετές λεπτομέρειες για τη γνωριμία τους.

Με τον Αιμιλιάνο είμαστε μαζί, είμαστε πάρα πολύ καλά. Ανυπομονώ να μπορούμε να βγαίνουμε έξω και να περνάμε καλά. Ξεκινώντας το παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί φίλοι. Γνωριζόμασταν από πριν, αλλά δεν κάναμε παρέα. Ήμασταν στο ίδιο πρακτορείο. Με τον καιρό αρχίσαμε να ερχόμαστε πιο κοντά, να γινόμαστε καλύτεροι φίλοι και μετά από κάποια φάση εξελίχθηκε σε φλερτ και είμαστε εδώ που είμαστε. Η ερωτική προσέγγιση μέσα στο σπίτι έγινε κάπως ταυτόχρονα και από τους δύο. Τα βράδια που δεν είχαμε γυρίσματα καθόμασταν με τις ώρες και μιλούσαμε. Περνούσαμε πολύ ωραία και ένα βράδυ φιληθήκαμε”.

“Είναι συνεσταλμένος και δεν ανοίγεται πολύ, αλλά άμα ανοιχτεί είναι πολύ ευχάριστος άνθρωπος και χαμογελάει συχνά”, πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του GNTM 3.

Η Μαριαγάπη μίλησε επίσης για τις επιστροφές των παιδιών στο σπίτι, αλλά και για τη θέση της ανάμεσα στα κορίτσια, θεωρώντας τον εαυτό της το νούμερο 1 από τις κοπέλες. Ακόμη αναφέρθηκε στο ντισαβαντάζ που της έδωσε ο Ηρακλής, λέγοντας πως την ενόχλησε λίγο και πως δεν θεωρεί δίκαιο να υπάρχουν 2 επιστροφές στην τελική πεντάδα.

Όσο για το ποιους θα ήθελε να δει στον τελικό, είπε τον Αιμιλιάνο, τον Ανδρέα και τον Έντουαρντ γιατί το αξίζουν και επειδή έχουν δείξει ότι τα καταφέρνουν σε όλα τα κόνσεπτ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα