GNTM 3 – Μητέρα Μαριαγάπης: “Χαντάκωσαν την κόρη μου, εγκρίνω τον Αιμιλιάνο”

GNTM 3 – Μητέρα Μαριαγάπης: “Χαντάκωσαν την κόρη μου, εγκρίνω τον Αιμιλιάνο”
Η μητέρας της Μαριαγάπης από το GNTM 3 GLOMEX

Η κ. Βελούδου εξαπέλυσε τα βέλη της κατά της παραγωγής του ριάλιτι. "Δε μπορεί να έχεις ένα top μοντέλο στην πασαρέλα και να μου τη βγάζεις έτσι".

Μετά την αποχώρησή της από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM 3, η Μαριαγάπη βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (9/12) καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή “Στην φωλιά των Κου-Κου” για να μιλήσει για την εμπειρία της στο ριάλιτι μοντέλων του Star.

Μαζί της στο πλατό βρέθηκε και η μητέρα της, Κατερίνα Βελούδου, η οποία μεταξύ άλλων εξαπέλυσε τα βέλη της κατά της παραγωγής του GNTM 3 για το επεισόδιο με την πασαρέλα, κατά την οποία η Μαριαγάπη φορούσε ένα ρούχο το οποίο, σύμφωνα με την ίδια, “χαντάκωσε την κόρη της”.

“Όταν ήμουν μοντέλο, ήθελα να γεννήσω μια κόρη. Έτσι ακριβώς όπως την ονειρευόμουν, έτσι βγήκε. Είμαι περήφανη για εκείνη. Θα πω όμως κάτι. Την ημέρα που έγινε η πασαρέλα του GNTM, για μένα χαντακώθηκε η Μαριαγάπη από το ρούχο. Ξεκάθαρα! Δε μπορεί να έχεις ένα top μοντέλο στην πασαρέλα και να μου τη βγάζεις έτσι.

Ακόμη, η κ. Βελούδου μίλησε και για την σχέση της κόρης της με τον Αιμιλιάνο, τονίζοντας ότι “τον εγκρίνει”.

Η κόρη μου είναι σεμνή, τρομερά ειλικρινής, μετρημένη και χάρηκα που έβγαλε τον πραγματικό της εαυτό. Η Μαριαγάπη είναι ένα παιδί που δεν θα κατινιάσει ποτέ, που θα δημιουργήσει ίντριγκα. Εγκρίνω απόλυτα ό,τι θέλουν και τα δύο μου παιδιά.. Θεωρώ ότι έχουν πολύ σωστή κρίση και άποψη και σε προσωπικό επίπεδο συμπαθώ ιδιαίτερα τον Αιμιλιάνο, γιατί είναι μοντελάρα. Άλλο ένα παιδί γεννημένο μοντέλο”, είπε η κ. Βελούδου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα