Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντά στον Jimmy Fallon και τον καλεί για… ούζα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντά στον Jimmy Fallon και τον καλεί για… ούζα

Κάντε το εικόνα: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να πίνει ούζο μαζί με τον Τζίμι Φάλον κάτω από τον ελληνικό ήλιο στην ακροθαλασσιά και να συζητούν για τους καλεσμένους τους στις late night εκπομπές τους. Σε ένα παράλληλο τηλεοπτικό σύμπαν θα μπορούσε ακόμη και να συμβεί!

Στην τηλεόραση ως γνωστόν δεν υπάρχει παρθενογένεση. Και το είδος των late night talk shows οι Αμερικανοί όχι μόνο το εφηύραν, αλλά το… παίζουν στα δαχτυλάκια τους. Ο Jimmy Fallon θεωρείται από πολλούς ως ο μετρ του είδους τα τελευταία χρόνια, με το ύφος της εκπομπής του να αντιγράφεται κατά κόρον ανά την υφήλιο. Τηλεθεατές από όλο τον κόσμο σπεύδουν και τον ενημερώνουν τελευταία για τους “αντιγραφείς” του σε ξένες χώρες. Κάπως έτσι τον ενημέρωσαν και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή του… Και ο Αμερικανό παρουσιαστής και κωμικός δεν έχασε χρόνο κάνοντας μια χιουμοριστική ανάρτηση στα social media με την ανάρτηση “πρέπει να μιλήσουμε”.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από την πλευρά του δεν άφησε την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη. Κάπως έτσι, ανέβασε και αυτός ένα instastory με τις φωτογραφίες των δυο τους, στο οποίο από κάτω έγραψε: «Θα ήταν ευχαρίστησή μου!!! Τι λες για κάτω από τον ελληνικό ήλιο, τη θάλασσα και το ούζο;». Συμπληρώνει δε βάζοντας ως hashtag τις λέξεις “Greek” και “Filoxenia”…

Μένει μόνο να δούμε αν θα υπάρξει απάντηση στον Έλληνα παρουσιαστή… Ο Αμερικανός ομόλογός του πάντως δείχνει να το καταδιασκεδάζει με όλους τους τηλεοπτικούς του “κλώνους”, καθώς αν μη τι άλλο είναι απόδειξη της σαρωτικής του επιτυχίας τα τελευταία χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα