O Jimmy Fallon “απειλεί” τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

O Jimmy Fallon “απειλεί” τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Jimmy Fallon, μετρ των talk shows και παρουσιαστής του "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", έστειλε δημόσιο μήνυμα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που παρουσιάζει την ελληνική εκδοχή του "The 2night Show".

O Jimmy Fallon, ο παρουσιαστής της δημοφιλούς εκπομπής “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, ενημερώθηκε από χρήστη του Twitter για το “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που αποτελεί, στην ουσία, την ελληνική εκδοχή του talk show του Αμερικανού παρουσιαστή και μετρ του είδους.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης ανέβασε μια φωτογραφία με στιγμιότυπο από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν είχε καλεσμένη την Πηνελόπη Πλάκα, και στη λεζάντα έγραψε “Αφού συναντήσατε τον Ιταλό ομόλογό σας, επιτρέψτε μου να σας συστήσω τον Έλληνα” και ο Jimmy Fallon απάντησε κάπως “απειλητικά”.

Ο Jimmy Fallon έκανε retweet την ανάρτηση και έγραψε, απευθυνόμενος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: “Εμείς οι δυο πρέπει να μιλήσουμε”. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο του Γρηγόρη Αρναούτογλου έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, με τον ίδιο τον Γρηγόρη να μην έχει ακόμα αντιδράσει σε όλο αυτό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα