H Αριάνα Γκράντε αρραβωνιάστηκε και μας έδειξε το μονόπετρο

H Αριάνα Γκράντε αρραβωνιάστηκε και μας έδειξε το μονόπετρο
instagram

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε τον κτηματομεσίτη Ντάλτον Γκόμεζ και μοιράστηκε το χαρμόσυνο γεγονός με τους θαυμαστές της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι αρραβωνιάστηκε και μας έδειξε το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της.

Η τραγουδίστρια του “Rain on Me” και του “7 Rings” δημοσίευσε τις φωτογραφίες αγκαλιά με τον ζάμπλουτο κτηματομεσίτη Ντάλτον Γκόμεζ, ενώ από την ανάρτηση δεν έλειπε και το δακτυλίδι των αρραβώνων. “Για πάντα μαζί”, έγραψε.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον περασμένο Ιανουάριο και έχουν περάσει οι δυο τους όλο το διάστημα της καραντίνας στο σπίτι της Γκράντε στο Λος Άντζελες.

Το περασμένο Μάιο έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στην παρουσίαση του βιντεοκλίπ για το ντουέτο της τραγουδίστριας με τον Τζάστιν Μπίμπερ “Stuck with U”, ενώ τον Ιούνιο μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους.

Η μητέρα της τραγουδίστριας, μάλιστα, συνεχάρη το ζευγάρι στο Twitter, γράφοντας ότι είναι ενθουσιασμένη που ο Γκόμεζ μπαίνει στην οικογένεια.

Η Γκράντε βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, καθώς κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ “Positions” τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ το Netflix κυκλοφορεί από σήμερα μια ταινία για τα παρασκήνια της παγκόσμιας περιοδείας της “Sweetener”, με τίτλο “Συγγνώμη, σ ‘αγαπώ”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα