Hailey Bieber: Προσπαθεί να αλλάξει συμπεριφορά μετά από ένα viral βίντεο

Hailey Bieber: Προσπαθεί να αλλάξει συμπεριφορά μετά από ένα viral βίντεο
AP_TikTok

Η Hailey Bieber σχολίασε δημόσια ένα βίντεο που είχε κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, στο οποίο μια οικοδέσποινα εστιατορίου την είχε χαρακτιρίσει ως αγενή. "Μακάρι να μην συμπεριφερόμουν έτσι προς αυτήν".

Το διάσημο μοντέλο Hailey Bieber, μιλώντας σε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, σχολίασε ένα viral βίντεο που είχε κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στην πλατφόρμα του TikTok, δηλώνοντας ότι αισθάνεται πολύ άσχημα για αυτό.

Στο βίντεο του καλοκαιριού, μια κοπέλα η οποία είναι οικοδέσποινα ενός εστιατορίου βαθμολογεί διάσημους για την συμπεριφορά τους στο εστιατόριο. Συγκεκριμένα για την Hailey είχε δηλώσει πως την είχε συναντήσει πολλές φορές και κάθε φορά δεν ήταν καλή μαζί της, βαθμολογώντας την με 3,5 στα 10 για την συμπεριφορά της.

Η Hailey Bieber, σύμφωνα με το dailymail, της είχε απαντήσει εκείνη την περίοδο σε σχόλιο, στο συγκεκριμένο βίντεο ζητώντας της δημόσια συγγνώμη.

TikTok

” Λυπάμαι που ακούω ότι αυτή ήταν η εμπειρία σου μαζί μου, αλλά χαίρομαι που με προκαλείς να γίνω καλύτερη την επόμενη φορά! Ελπίζω να ξαναβρεθούμε για να μπορέσω να σου ζητήσω συγγνώμη και αυτοπροσώπως”, έγραψε η Hailey.

“Γειά σου Hailey! Αγαπάμε το ότι αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Σε ευχαριστώ που πήρες το χρόνο σου και απάντησες. Ελπίζω να ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή και να ξαναρχίσουμε από την αρχή”, απάντησε η οικοδέσποινα του εστιατορίου, Julia Carolan, στο σχόλιο του μοντέλου.

Η Hailey, στο νέο βίντεο που ανέβασε στο Youtube μιλά με την ψυχίατρο Jess Clemons σχετικά με την ψυχική υγεία και σχολιάζει το περιστατικό του καλοκαιριού.

“Δεν υπάρχει ποτέ δικαιολογία στο να είσαι αγενής. Ένιωσα άσχημα που αυτή ήταν η εμπειρία της μαζί μου. Ποτέ δεν ξέρεις τι περνάει κάποιος. Θυμάμαι ότι περνούσα στιγμές στη ζωή μου όπου ήμουν τόσο λυπημένη και τόσο συντετριμμένη που η επαφή με ανθρώπους ήταν δύσκολη για μένα. Δεν θυμάμαι ποτέ τη συνάντησή μου με την κοπέλα, αλλά τη σκέφτηκα, και μετανιώνω για αυτήν και εύχομαι ότι να μην ήταν έτσι η εμπειρία της μαζί μου.

Μακάρι να μην συμπεριφερόμουν έτσι προς αυτήν. Είμαι άνθρωπος, και έκανα ένα λάθος, ενήργησα με τρόπο που δεν με χαρακτηρίζει. Αντέδρασα με έναν τρόπο που δεν είμαι εγώ. Προσπαθώ γίνω καλύτερη κάθε μέρα και θέλω να συνεχίσω να αναπτύσσομαι ως άτομο και είμαι πιο ανοιχτή με τους ανθρώπους που με διορθώνουν”, σχολίασε το μοντέλο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα