Η Άντζυ Σαμίου αποκαλύπτει πως έπεσε δύο φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

Η Άντζυ Σαμίου αποκαλύπτει πως έπεσε δύο φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

Μετά το Χόλιγουντ έρχεται η σειρά και της ελληνικής σόου μπίζνες, καθώς ανοίγουν σιγά σιγά στόματα για μυστικά που επί χρόνια δεν έβγαιναν στην επιφάνεια

Η γνωστή τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και μάλιστα όχι μία, αλλά δύο φορές, στη διάρκεια της καριέρας της.

Μέσω αναρτήσεων στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η Άντζυ Σαμίου δεν μασάει τα λόγια της και περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο δύο άνδρες την προσέγγισαν σεξουαλικά, προσφέροντάς της ανταλλάγματα για την καριέρα της.

Αν και δεν κατονομάζει τους θύτες είναι προφανές από τα γραφόμενα της ότι πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, καθώς και για έναν εκδότη.

ADVERTISING

«Κάθε βράδυ επί επτά μήνες πάνω στην πίστα μού ψιθύριζε στο αυτί: “Αν δεν έρθεις το βράδυ μαζί μου, αύριο να μην έρθεις στη δουλειά”... Τα νεύρα μου είχαν καταρρεύσει... Κάθε βράδυ επί επτά μήνες περίμενα την απόλυσή μου, κι όμως αυτός ερχόταν, με φιλούσε στον ώμο και μου ψιθύριζε μπροστά σε όλο τον κόσμο: “Πώς τόλμησες και έφυγες χθες; Αν δεν έρθεις το βράδυ μαζί μου, αύριο να μην έρθεις στη δουλειά”...» έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι υπήρξε στόχος και εκδότη, ο οποίος την είχε βάλει στην "μαύρη λίστα" καθώς δεν ανταποκρινόταν στις πιέσεις του:

«Κάθε φορά που με ζητούσε σε φωτογράφιση για τα περιοδικά του, έλεγε θα είναι εξώφυλλο! Αλλά ποτέ δεν κράτησε τον λόγο του, γιατί είχα αρνηθεί την τουαλέτα του Ασλάνη που ήθελε να μου... χαρίσει. Οσο κι αν φώναζε “Αντζυ, Αντζυ” και με κυνηγούσε, η απάντηση ήταν “μπορώ να την αγοράσω και μόνη μου”. Ε, αυτό ήταν! Μπλακ λιστ φορ έβερ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βάνα Μπάρμπα: Το 'όχι' στον Γουάινσταϊν μου κόστισε μια καριέρα στην Αμερική

SHARE:

24Media Network