Η Αθηνά Ωνάση κατέχεται από φόβο ξαφνικού θανάτου

default image

"Να εξαφανιστούν οι ρίζες της" θέλει η μοναδική κληρονόμος της οικογένειας Ωνάση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο βιογράφος του παππού της Αριστοτέλη στο facebook. Η φοβία για την κατάρα των Ωνάσηδων που την οδήγησε στο διαζύγιο

Η χθεσινή είδηση του διαζυγίου της Αθηνάς Ωνάση με τον επί 11 χρόνια σύντροφο και σύζυγό της Ντόντα Αλβάρο, έκανε το γύρω του κόσμου και πολλοί ήταν εκείνη που αναζήτησαν τα πραγματικά αίτια της ρήξης. Το αρχικό δημοσίευμα βραζιλιάνικης εφημερίδας έκανε ξεκάθαρο πως ήταν με πρωτοβουλία της κόρης της Χριστίνας Ωνάση που επήλθε ο χωρισμός, ενώ παρέθετε και δηλώσεις του Βραζιλιάνου Jockey, ο οποίος φέρεται να δήλωσε πως θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει πίσω τη σύντροφό του. Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος επανήλθε αργά το βράδυ της Τρίτης στο θέμα, παραθέτοντας περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα. Όπως αναφέρει ο ίδιος, η Αθηνά Ωνάση διακατέχεται από φόβο ξαφνικού θανάτου.

Φέρνω στο αίμα μου την κατάρα του θανάτου

Η μαύρη ιστορία της οικογένειας Ωνάση, φαίνεται πως πέφτει ακόμη και σήμερα σαν βαριά σκιά πάνω από τη μοναδική κληρονόμο, η οποία είναι πεπεισμένη πως πρέπει να “εξαφανιστούν οι καταραμένες ρίζες της”. Στο συμπέρασμα αυτό, καταλήγει ο βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση, έπειτα από διήμερο ρεπορτάζ που έκανε τηλεφωνικά με πρόσωπα του στενού περιβάλλον της. “Εδώ και καιρό ο σύζυγός της Αλβάρο προσπαθεί να την πείσει να κάνουν ένα παιδί, αλλά εκείνη πιστεύει ότι οι ρίζες των Ωνάσηδων πρέπει να εκλείψουν, γιατί φέρνουν μέσα τους κατάρα αρχαίας ελληνικής τραγωδίας” σημειώνει ένας από αυτούς στον Έλληνα δημοσιογράφο.

Η χαριστική βολή ήρθε πριν από μερικές ημέρες, όταν ένα αυτοκινητιστικό προκάλεσε το θάνατο του αγαπημένου αλόγου ιππασίας της κόρης του Αλβάρο, Βίβιαν (την οποία έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο), σε ένα ταξίδι από το Βέλγιο στη Γαλλία. Όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ του κ. Λυμπερόπουλου, το γεγονός προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία στην Αθηνά Ωνάση που φέρεται να δήλωσε στον σύζυγό της: “Ντόντα απομάκρυνε τη Βίβιαν από μένα, φέρνω στο αίμα μου την κατάρα του θανάτου”.

Διαβάστε τι έγραψε ακριβώς ο Δημήτρης Λυμπεροπουλος στο facebook:

 

Η “κατάρα” των Ωνάσηδων

 

Το θανατικό στην οικογένεια Ωνάση είναι άλλωστε μια πραγματικότητα, καθώς και τα δύο παιδιά του Αριστοτέλη έφυγαν από τη ζωή πρόωρα. Η μητέρα της Αθηνάς, Χριστίνα, απεβίωσε το 1988 στην Αργεντινή από έμφραγμα, το οποίο και αποδόθηκε στη χρόνια χρήση ναρκωτικών ουσιών.

 
 

15 χρόνια νωρίτερα, ο αδερφός της Αλέξανδρος, θα έβρισκε τραγικό θάνατο έπειτα από αεροπορικό δυστύχημα αμέσως μετά την απογείωση του αεροπλάνου. Ένα γεγονός που πολλοί απέδωσαν σε εγκληματική ενέργεια και το οποίο προκάλεσε τον μαρασμό του Έλληνα μεγιστάνα. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον αιφνίδιο χαμό του γιου του και πέθανε δύο χρόνια αργότερα στο Παρίσι.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ LIBEROPOULOS.GR

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα