Κάλεσμα Beyoncé ενόψει εκλογών: “Ψηφίστε σαν να εξαρτάται η ζωή μας από αυτό”

Κάλεσμα Beyoncé ενόψει εκλογών: “Ψηφίστε σαν να εξαρτάται η ζωή μας από αυτό”
Beyoncé Twitter Beyoncé

Η τραγουδίστρια έλαβε το ανθρωπιστικό βραβείο BET και κατά την ομιλία της ενθάρρυνε το κοινό "να συνεχίσει να διαλύει το ρατσιστικό και άνισο σύστημα"

Η Beyoncé καλεί τη Μαύρη κοινότητα να “ψηφίσει σαν η ζωή μας να εξαρτάται από αυτό”. Αυτό τόνισε σε ομιλία της στα βραβεία BET.

Τα BET Awards είναι μια αμερικανική διοργάνωση που ιδρύθηκε το 2001 από το δίκτυο Black Entertainment Television για να τιμήσει τους Αφροαμερικανούς και άλλες αμερικανικές μειονότητες στη μουσική, την υποκριτική, τον αθλητισμό και άλλους τομείς ψυχαγωγίας.

Σύμφωνα με τον Guardian, η τραγουδίστρια έλαβε το ανθρωπιστικό βραβείο και κατά την ομιλία της, χρησιμοποίησε το βήμα για να ενθαρρύνει τους θεατές “να ψηφίσουν σαν η ζωή μας να εξαρτάται από αυτό” στις επερχόμενες εκλογές των ΗΠΑ.

Η Μισέλ Ομπάμα τόνισε τη δέσμευση της Beyonce προς την κοινότητα των Μαύρων πριν της απονείμει το βραβείο, λέγοντας: “Μπορείτε να το δείτε σε ό, τι κάνει, από τη μουσική της που δίνει φωνή στη μαύρη χαρά και τον μαύρο πόνο, στον ακτιβισμό της που απαιτεί δικαιοσύνη για τις μαύρες ζωές”. Η Μισέλ Ομπάμα επαίνεσε την Beyoncé για τη μάχη που δίνει η απέναντι στο σεξισμό και το ρατσισμό.

Η Beyoncé από την πλευρά της, αφιέρωσε το βραβείο στους διαδηλωτές σε όλη τη χώρα.

“Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλους τους αδελφούς μου εκεί έξω, όλες οι αδερφές μου εκεί έξω.. Οι φωνές σας ακούγονται και αποδεικνύετε στους προγόνους μας ότι οι αγώνες τους δεν ήταν μάταιοι. Τώρα έχουμε ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να κάνουμε για να περπατήσουμε στην πραγματική μας δύναμη, και αυτό είναι το να ψηφίσουμε”, είπε.

“Σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε να λαμβάνετε μέτρα κατά του ιού, να συνεχίσετε να αλλάζετε και να διαλύετε το ρατσιστικό και άνισο σύστημα. Υπάρχουν άνθρωποι που μας κάνουν να μένουμε στο σπίτι μας κατά τη διάρκεια τοπικών εκλογών σε πολιτείες σε ολόκληρη τη χώρα. Πρέπει να ψηφίσουμε σαν η ζωή μας εξαρτάται από αυτό..” , ανέφερε στο λόγο της η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα