Η Courteney Cox σταματά τις πλαστικές: Μετάνιωσε και παραδέχθηκε ότι έμοιαζε “περίεργη”

Η Courteney Cox σταματά τις πλαστικές: Μετάνιωσε και παραδέχθηκε ότι έμοιαζε “περίεργη”
Η ηθοποιός Courteney Cox Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Λίγο πριν κλείσει τα 60 η Courteney Cox κάνει τον απολογισμό της και μιλά για την ηλικία, την εξωτερική της εμφάνιση και τις επαγγελματικές της ανασφάλειες.

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Courteney Cox, η αγαπημένη Μόνικα από τη σειρά “Τα Φιλαράκια” σε συνέντευξη που παραχώρησε σε βρετανικό περιοδικό μιλώντας για τη σχέση της με τον χρόνο, την ηλικία και την εμφάνισή της, την οποία φρόντισε να… αλλάξει σχεδόν με το πέρασμα του χρόνου, αλλά και τις ανασφάλειές της σε επαγγελματικό επίπεδο.

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας σειράς “Shining Vale” στην οποία πρωταγωνιστεί και υποδύεται μια καταθλιπτική ερωτική μυθιστοριογράφο που μετακομίζει από τη Νέα Υόρκη στο Κονέκτικατ με την οικογένειά της, η 57χρονη διάσημη ηθοποιός μίλησε στο βρετανικό περιοδικό “Sunday Times Style” και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το ότι υποδύεται έναν τόσο ελαττωματικό και αληθινό χαρακτήρα.

Μιλώντας περί… αλήθειας, η Courteney Cox αναφέρθηκε και στην ηλικία της, καθώς σε τρία χρόνια θα κλείσει τα 60, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Θεέ μου, είναι τόσο δύσκολο ακόμα και να το ακούσω ή να το πω. Δεν το πιστεύω. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με τα 60, απλά δεν το πιστεύω. Ο χρόνος κυλάει τόσο γρήγορα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είμαι πιο προσγειωμένη, έχω μάθει τόσα πολλά στη ζωή μου, τι να απολαμβάνω, τι να προσπαθώ να κάνω περισσότερο και τι να αφήνω πίσω μου”.

Όπως φαίνεται, οι πλαστικές επεμβάσεις είναι ανάμεσα σε εκείνα που επιλέγει να αφήσει πίσω της, καθώς όπως αναφέρει το CNN, η ίδια εγκαταλείπει την προσπάθεια να δείχνει όπως πριν.

“Υπήρξε μία στιγμή που λες ‘μεγαλώνω, δείχνω πιο μεγάλη’. Και προσπάθησα να κυνηγήσω αυτή τη νεανικότητα για χρόνια, χωρίς να συνειδητοποιήσω ότι, ωχ φαίνομα πραγματικά περίεργη με όλες αυτές τις ενέσεις και τα πράγματα στο πρόσωπό μου, τα οποία δεν θα έκανα ποτέ τώρα”.

Στη συνέχεια δεν έκρυψε πως πριν μερικά χρόνια η αυτοπεποίθησή της σε επαγγελματικό επίπεδο κλονίστηκε, όταν συμμετείχε στα γυρίσματα του “πιλότου” μιας σειράς, η οποία δεν έφτασε ποτέ στο στάδιο της παραγωγής.

“Με ταρακούνησε για λίγο. Εννοώ για χρόνια με έναν περίεργο τρόπο, όπως, φοβόμουν να επιστρέψω στον χώρο”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα