Η Demi Lovato βλέπει U.F.O. και πιστεύει πως οι γοργόνες είναι από άλλο πλανήτη

default image

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δηλώνει σε νέα της συνέντευξη πως έχει παρατηρήσει κίνηση εξωγήινων ιπτάμενων αντικειμένων στον ουράνιο θόλο. Ξεχάστε τους ιπτάμενους δίσκους, τα UFO μοιάζουν με σκουλήκια!!!

Την Demi Lovato τη γνωρίζετε (ίσως όχι τόσο, όσο στις ΗΠΑ, όπου από ότι φαίνεται διαγράφει ιδιαίτερα λαμπρή πορεία)! Πως κάνει συχνά παράξενες δηλώσεις θα το έχετε καταλάβει – πριν λίγο καιρό μας απειλούσε πως δεν θα ξαναποστάρει τίποτα στο instagram και το twitter γιατί οι χρήστες δεν ασχολούνται ποτέ με όσα σοβαρά (!!!) σχολιάζει. Όμως, δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα πόθεν απορρέουν όλες αυτές οι… περίεργες δηλώσεις. Να που λύθηκε και αυτή μας η απορία. Η Demi έχει στενές επαφές τρίτου τύπου, με εξωγήινους.

Μιλώντας στο περιοδικό ELLE Canada, στου οποίου το εξώφυλλο φιγουράρει, δήλωσε: “Εξωγήινοι! Έχω δει UFO”. H ποπ σταρ εξήγησε πως αυτό συνέβη πριν από δυο χρόνια. “Περπατούσε στο δρόμο, κοίταξα ψηλά και έμοιαζε σαν να υπάρχει ένα σκουλήκι στον ουρανό. Άλλαζε σχήματα και κινούνταν συνεχώς” εξήγησε.

Οι εξωγήινες γοργόνες και η Ατλαντίδα

Βέβαια, όταν έχει να κάνει κανείς με τη Lovato, ξέρει πως το υπερφυσικό στον εγκέφαλό της κυριαρχεί. Πριν από δύο χρόνια, η τραγουδίστρια δήλωνε πεπεισμένη πως οι γοργόνες – που όπως όλοι γνωρίζουμε είναι υπαρκτά, αληθινά πλάσματα – είναι εξωγήινες.
“Ξέρω πως υπάρχουν εξωγήινοι. Πόσο εγωιστές μπορεί να είμαστε οι άνθρωπο, ώστε να πιστεύουμε πως είμαστε τα μοναδικά ζώντα όντα στο σύμπαν;” είπε. “Γνωρίζετε την Ατλαντίδα, την υπόγεια πόλη; Πιστεύω πως υπήρξαν πιθανότατα γοργόνες, που στην πραγματικότητα είναι εξωγήινα είδη που ζουν στον ινδικό ωκεανό, σε μέρη που δεν έχουν εξερευνηθεί από τον άνθρωπο” ισχυριζόταν το 2014, στην εκπομπή Late Night With Seth Meyers. “Και ο Χριστόφορος Κολόμβος είχε στην πραγματικότητα δει τρεις γοργόνες στο ταξίδι του για την Αμερική” συμπλήρωνε τότε.

Πιστεύετε ότι ψεκάζουν και τους celebrity στην Αμερική;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα