Η Δήμητρα Αλεξανδράκη “έγινε” Ιωάννα Τούνη – Η εκρηκτική εμφάνιση

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη “έγινε” Ιωάννα Τούνη – Η εκρηκτική εμφάνιση
Ιωάννα Τούνη - Δήμητρα Αλεξανδράκη Glomex

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη "μεταμορφώθηκε" σε Ιωάννα Τούνη. Οι δύο εκρηκτικές γυναίκες εμφανίστηκαν στην τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και ήταν σαν δίδυμες.

Μια φιλία φαίνεται πως γεννήθηκε ανάμεσα στις Ιωάννα Τούνη και Δήμητρα Αλεξανδράκη, δύο από τα πιο πολυσυζυτημένα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ, που έχουν απασχολήσει πολλές φορές το κοινό και τα μέσα.

Η διάσημη influencer, που μάθαμε μέσα από το “My Style Rocks” και το γνωστό μοντέλο που γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια στο “Next Top Model“, έκαναν μια κοινή εμφάνιση στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος σήμερα, Παρασκευή (03/07), αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές για το καλοκαίρι.

Οι δύο εκρηκτικές παρουσίες εμφανίστηκαν στο “Καλό Μεσημεράκι” με ίδιο ντύσιμο και look, ενώ εντύπωση σε όλους προκάλεσε το νέο χρώμα στα μαλλιά της Δήμητρας Αλεξανδράκη, η οποία τα έβαψε ξανθά, όπως ακριβώς είναι της Ιωάννας Τούνη.

Οι δυο γυναίκες φορούσαν, μάλιστα, το ίδιο μίνι μαύρο φόρεμα και παρόμοια παπούτσια, ώστε, να είναι σαν δίδυμες, τραγούδησαν και χόρεψαν, ενώ αποκάλυψαν στον παρουσιαστή πως κάνουν παρέα το τελευταίο διάστημα, αλλά και ότι έχουν κάνει μπάνιο μαζί.

Τόσο η Ιωάννα Τούνη όσο και η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ανέβασαν stories στους λογαριασμούς τους στο Instagram με τις ώρες που πέρασαν μαζί μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά και τη διαδικασία “μεταμόρφωσης” της Δήμητρας Αλεξανδράκη σε Ιωάννα Τούνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα