Η επόμενη και απρόβλεπτη επιχειρηματική κίνηση του Conor McGregor

Η επόμενη και απρόβλεπτη επιχειρηματική κίνηση του Conor McGregor
Ο Conor McGregor AP

Ο Ιρλανδός επενδύει λεφτά σε κάτι που δεν έχει (άμεση) σχέση με το ξύλο και η επιτυχία του είναι δεδομένη

Η “χρυσή” μάχη του Conor McGregor με τον Floyd Mayweather αποτελεί πλέον ιστορία. Ο αήττητος μποξέρ νίκησε στον δέκατο γύρο τον πρωταθλητή ΜΜΑ σε αγώνα του δικού του “αντικειμένου”, και απογείωσε την περιουσία του, ξεπερνώντας το 1 δις δολαρίων σε κέρδη.

Ο δε McGregor μπορεί να ηττήθηκε, ωστόσο συνεχίζει να χτίζει την καριέρα του και να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στα 29 του χρόνια.

Floyd Mayweather Jr., right, fights Conor McGregor in a super welterweight boxing match Saturday, Aug. 26, 2017, in Las Vegas. (AP Photo/Isaac Brekken) AP

Μετά την ήττα του από τον Mayweather, ο Ιρλανδός “γιόρτασε” στο Encore Beach Club του Λας Βέγκας, απολαμβάνοντας το αγαπημένο του αλκοολούχο ποτό. Το οποίο δεν είναι άλλο από το ουίσκι.

“Μπορεί τα πράγματα να μην εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε, αλλά μπορούμε να γιορτάσουμε σαν να είχε συμβεί αυτό” δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στους εκατοντάδες θαυμαστές του, που γέμισαν το μαγαζί.

Ο “Notorious”, όπως είναι το ψευδώνυμο του, έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος καθώς μετά τον αγώνα εισέπραξε αυτομάτως 100 εκατ. δολάρια, χωρίς να υπολογίζουμε τα όσα θα εισπράξει το επόμενο διάστημα από τις πωλήσεις αθλητικών ειδών που φέρουν το όνομα του.

Ο Conor McGregor AP

Το τελευταίο νέο που αφορά τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, έχει να κάνει με το ουίσκι που αποφάσισε να λανσάρει ο ίδιος. Το όνομα του θα είναι Notorious, για προφανείς λόγους, και σύμφωνα με τον ίδιο, ένα ποτήρι από αυτό μπορεί να σε κάνει να δεις τη ζωή με λίγο πιο αισιόδοξο τρόπο, ακόμη κι αν χάνεις.

Εδώ η πρόποση του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Mayweather:

Ιδού και το μπουκάλι:

Πληροφορίες για την τιμή του και τη διάθεση του, δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει, αλλά κάτι τέτοιο το αναμένουμε οσονούπω.

Ο Ιρλανδός έχει αποδεδειγμένη προτίμηση στο Ιρλανδικό (φυσικά) ουίσκι εδώ και χρόνια. Από παλαιότερη αναμέτρηση του:

Στις λοιπές επιχειρηματικές του δράσεις περιλαμβάνεται η σειρά ρούχων και αθλητικών ειδών υπό την ονομασία David August. Την ίδια ώρα συνεχίζει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις σε show, αλλά και τις διαφημίσεις προϊόντων, με το πιο πρόσφατο που διαφημίζει, να είναι μια οδοντόπαστα.

Διαβάστε εδώ για την επόμενη μάχη του Ιρλανδού, αυτή τη φορά στο ΜΜΑ

Φωτογραφίες: Associated Press

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα