Η γυμνή selfie της Κιμ Καρντάσιαν άναψε φωτιές στο ίντερνετ

Η γυμνή selfie της Κιμ Καρντάσιαν άναψε φωτιές στο ίντερνετ

Διχασμένο και πάλι το ίντερνετ μετά τη δημοσιοποίηση μιας ακόμη γυμνής φωτογραφίας της Κιμ Καρντάσιαν (Pics)

Η αλήθεια είναι πως δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν η γυμνή φωτογραφία της Κιμ Καρντάσιαν, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που μας έχει δείξει τα κάλλη της, άλλωστε πουλάει και το ξέρει.

Η νέα γυμνή selfie, κατάφερε για μια ακόμη φορά να διχάσει τους χρήστες του διαδικτύου, σε εκείνους που επικροτούν την κίνησή της και απολαμβάνουν τα κάλλη της, και σε εκείνους που την κατακρίνουν.

Πολλοί ακόλουθοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την κατηγόρησαν, πως έχει χάσει κάθε ίχνος αυτοσεβασμού και πως έχει ξεχάσει πως είναι μητέρα.

Η Κιμ, όμως που έχει ακούσει πολλές φορές αρνητικά σχόλια δεν πτοείται, μιας και είναι αποφασισμένη να αυξήσει ακόμη περισσότερο τα μηδενικά στον τραπεζικό της λογαριασμό. Η ίδια ξέρει να πουλάει καλύτερα από κάθε άλλο celebrity την εικόνα της, μην ξεχνάμε άλλωστε, πως χάρη σε αυτή την ικανότητα κατάφερε να κάνει καριέρα και να βρεθεί στο κέντρο των φλας των φωτογράφων, όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Η γυμνή selfie της Κιμ Καρντάσιαν άναψε φωτιές στο ίντερνετ

Η φωτογραφία, που κάνει το γύρο του κόσμου, τραβήχτηκε μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου της, ενώ πολλοί από τους θαυμαστές υποστηρίζουν πως πρόκειται για παλαιότερη φωτογραφία, μιας και τα μαλλιά της είναι ξανθά, ενώ η ίδια εμφανίζεται, πλέον, μελαχρινή.

Η φωτογραφία - "φωτιά" συνοδεύεται από τη λεζάντα "Όταν λες πως δεν έχεις τίποτα να φορέσεις".

(Πηγή: mirror)

SHARE:

24Media Network