Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε rollerskate ακούγοντας SNIK και έπεσε

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε rollerskate ακούγοντας SNIK και έπεσε
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε rollerskate Instagram / @ilianapapageorgiou

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε rollerskate ακούγοντας τραγούδι του αγαπημένου της, λίγο πριν πέσει σε θάμνο. Το σχόλιο του SNIK και το λογοπαίγνιο.

Ένα ατυχές περιστατικό είχε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς έκανε rollerskate, ωστόσο δεν πτοήθηκε, ενώ ο σύντροφός της, ο γνωστός ράπερ SNIK, έσπευσε να την πειράξει.

Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο, που φέτος θα δούμε και στην τηλεόραση του Alpha ως παρουσιάστρια της εκπομπής “Pop Up”, έκανε rollerskate στον κήπο του σπιτιού της, ακούγοντας μουσική του αγαπημένου της SNIK.

Καθώς προχωρούσε, έπεσε σε ένα θάμνο, αλλά η ίδια ξέσπασε σε γέλια και, μάλιστα, ανήρτησε το εν λόγω βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας με χιούμορ: “Πατίνια ΔΕ μπορώ να κάνω, στο τέλος έπεσα.. θα σηκωθώ, θα ξαναπροσπαθήσω και θα τα καταφέρω”.

Ο SNIK αποφάσισε να την πειράξει και σχολίασε κάτω από την ανάρτησή της, κάνοντας λογοπαίγνιο με τους στίχους του τραγουδιού του “Έτσι”, το οποίο άκουγε η Ηλιάνα όταν έκανε rollerskate.

Οι στίχοι λένε “Έτσι, σπάσε λίγο τη μέση, μόνο η φωνή σου μου αρέσει” και ο SNIK της έγραψε: “Σπάσε λίγο τη μέση, δεν εννοούσα να την σπάσεις κυριολεκτικά”!

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα