Η κόρη του Τζάκι Τσαν αποκάλυψε πως είναι gay μέσω Instagram

Jackie Chan arrives at the LA Premiere of "The Foreigner" at the Arclight Hollywood on Thursday, Oct. 5, 2017, in Los Angeles. (Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)
Jackie Chan arrives at the LA Premiere of "The Foreigner" at the Arclight Hollywood on Thursday, Oct. 5, 2017, in Los Angeles. (Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP) WILLY SANJUAN/INVISION/AP

Η αποκάλυψη της κόρης του θρύλου του σινεμά προκαλεί αίσθηση στην Κίνα λόγω των απαγορεύσεων του καθεστώτος

Τη σεξουαλική της ταυτότητα μέσω του Instagram αποφάσισε να δηλώσει η κόρη του Τζάκι Τσαν, Έτα Εντζί.

Η Έτα είναι ο καρπός του έρωτα του Τσαν με τη βασίλισσα της ομορφιάς Ελέιν Εντζί Γι-Λάι.

Η 17χρονη Έτα γράφει για την υποστήριξη που δέχτηκε η ίδια και η φίλη της Άντι Όουτομ. «Νιώθω δέος για το μέγεθος της υποστήριξης και της αγάπης που ξεχύθηκε στον δρόμο μου. Είμαι άφωνη για το πώς οι ακόλουθοί μου έδειξαν την υποστήριξή τους στην κοπέλα μου @andiautumn και σε μένα. Οι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο μας στηρίζουν, καθώς τα μέσα ενημέρωσης του Χονγκ Κονγκ συνεχίζουν να μας χλευάζουν», έγραψε στο Instagram η Έτα.

«Έχω μεγαλώσει σε έναν κόσμο αρνητικότητας και στενομυαλιάς, αλλά βρίσκομαι στο σημείο που μπορώ να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου για να πω τις αλήθειες μου και να βοηθήσω και άλλους σαν εμένα... Σας ευχαριστώ για την τεράστια εκδήλωση αγάπης και αποδοχής», έγραψε.

Σε μία συνέντευξη που είχε δώσει το 2015 στην ιστοσελίδα The Express, η Έτα είχε περιγράψει την τεταμένη σχέση που είχε με τον σούπερ σταρ πατέρα της.

«Δεν είναι ο μπαμπάς μου. Δεν αισθάνομαι τίποτα γι αυτόν. Είναι ο βιολογικός μου πατέρας, αλλά δεν είναι στη ζωή μου», είχε δηλώσει τότε.

Η αποκάλυψη της νεαρής γυναίκας έχει προκαλέσει αίσθηση στην Κίνα, καθώς το καθεστώς δεν επιτρέπει οτιδήποτε θεωρείται ότι προωθεί την ομοφυλοφιλία. Ωστόσο, στην εποχή των social media έχουν πλέον αλλάξει πολλά και οι ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν όλο και πιο συχνά για να προωθήσουν απόψεις, ιδέες και τον τρόπο ζωής τους, υπό τη σχετική "ανοχή" του καθεστώτος.

 

Φωτό: Willy Sanjuan/Invision/AP

SHARE:

24Media Network