Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε σε ζωντανή μετάδοση απ’ την Times Square

Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε σε ζωντανή μετάδοση απ’ την Times Square

Με τους -12 στο κέντρο της Νέας Υόρκης και το FOX να μεταδίδει live η ομογενής παρουσιάστρια αντάλλαξε όρκους αγάπης με τον επί 20 χρόνια σύντροφό της

Μια απ’ τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή της έζησε χθες βράδυ η Μαρία Μενούνος που παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Κέβιν Αντέργκαρο στη μέση της Times Square, στη Νέα Υόρκη, κι ενώ ο κόσμος ετοιμαζόταν να υποδεχτεί το νέο έτος.

Η 39χρονη ομογενής παρουσιάστρια που πριν από λίγους μήνες είχε γνωστοποιήσει την περιπέτεια με την υγεία της καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για όγκο στο κεφάλι, διάλεξε αυτή τη φορά να μοιραστεί τη χαρά της με τον κόσμο. Έτσι, ο γάμος της έγινε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση απ’ την κατάμεστη εμβληματική πλατεία της Νέας Υόρκης με τον συμπαρουσιαστή της στο FOX Στιβ Χάρβεϊ να μεταδίδει την τελετή.

Στο πλευρό του ζευγαριού που μετρά περίπου 20 χρόνια κοινής πορείας, βρέθηκαν οι γονείς της παρουσιάστριας Κωνσταντίνος και Λίτσα Μενούνος.

«Omg! Δεν το πιστεύω ότι επιτέλους παντρευόμαστε μετά από 20 χρόνια!» έγραψε στο Twitter η Μενούνος και παρέπεμψε τους followers της να συντονιστούν στο FOX για να παρακολουθήσουν ζωντανά τον γάμο της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα