Survivor – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκάλυψε γιατί χώρισαν με τον Σάκη Κατσούλη

Survivor – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκάλυψε γιατί χώρισαν με τον Σάκη Κατσούλη
Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης instagram @_.marialena.sakis_

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε για τον απίστευτο λόγο που οδήγησε στον χωρισμό της από τον νικητή του Survivor 4, Σάκη Κατσούλη.

Για τον λόγο του χωρισμού της από τον Σάκη Κατσούλη μίλησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 4 υποστήριξε, ακόμη, πως δεν υπήρξε σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή κατά την κοινή παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο, τονίζοντας πως ήταν και είναι μόνο φίλοι.

“Ήμασταν πολύ κοντά με τον Σάκη, τον θεωρούσα τον πιο δικό μου άνθρωπο μέσα στο παιχνίδι, αλλά μέχρι εκεί. Η σχέση μας δεν ξεπέρασε ποτέ τα όρια για να θεωρηθεί ερωτική. Ήταν το άλλο μου μισό, τον στήριζα και με στήριζε, αλλά έως εκεί. Με εμένα και τον Σάκη δεν υπήρξε ερωτική επαφή. Δεν ξέρω αν έγινε κάτι μεταξύ κάποιων άλλων”, είπε αρχικά.

Ενώ συνέχισε: “Ο Σάκης τα δύο χρόνια που ήμασταν μαζί ήταν ο τέλειος άντρας. Μιλούσαμε 500 ώρες την ημέρα στο τηλέφωνο, μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, πάντα το βράδυ που γύριζε στο σπίτι έφερνε τα ψώνια του και πάντα το ψυγείο στο σπίτι θα ήταν γεμάτο. Δεν μου έλειπε τίποτα, δεν μου είχε χαλάσει ποτέ χατίρι. Ήταν ένας πραγματικός ιππότης. Το ότι τσακωθήκαμε και χωρίσαμε είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλα τα ζευγάρια”.

Ενώ για τον λόγο του χωρισμού τους υποστήριξε: “Χωρίσαμε για αστείους λόγους. Η αφορμή ήταν το ότι πήγα διακοπές μόνη μου στην Κύθνο. Μετά συνέβησαν και κάποια άλλα ασήμαντα πράγματα που δεν τα διαχειριστήκαμε σωστά και κόντρα ο ένας, κόντρα ο άλλος, χωρίσαμε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα