Η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly πίνουν πραγματικά ο ένας το αίμα του άλλου

Η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly
Η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly EVAN AGOSTINI/ INVISION/AP

Η Megan Fox μιλά για την "ιεροτελεστία" της με τον Machine Gun Kelly σημειώνοντας πως, όταν λένε πως πίνουν ο ένας το αίμα του άλλου, κάποιοι τους φαντάζονται με κύπελλα σαν το Game of Thrones ενώ στην πραγματικότητα είναι μόνο μερικές σταγόνες.

Στις 13 Ιανουαρίου η Megan Fox με μια ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε πως παντρεύεται τον αγαπημένο της, Machine Gun kelly. Τη δημοσίευσή της συνόδευσε με μια δημόσια εκδήλωση αγάπης, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως για να επισφραγίσουν την πρόταση γάμου... "ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου".

Τώρα εάν το ήπιαν όντως ή εάν επρόκειτο για μια ακόμα από τις υπερβολές του Χόλιγουντ, κανείς δεν ήξερε. Μέχρι χθες τουλάχιστον που η Megan Fox έσπευσε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ADVERTISING

"Μάλλον το ότι πίνουμε ο ένας το αίμα του άλλου κάνει μερικούς να μας φαντάζονται με κύπελλα σαν να είμαστε στο Game of Thrones" ανέφερε στο Glamour UK. "Είναι μόνο μερικές σταγόνες, αλλά ναι, καταναλώνουμε ο ένας το αίμα του άλλου σε κάποιες περιστάσεις για τελετουργικούς σκοπούς".

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Απριλίου και στη συνέντευξή της ανέφερε -μεταξύ άλλων- πως πιστεύει στην αστρολογία, τις μεταφυσικές πρακτικές, τον διαλογισμό, καθώς και σε τελετουργίες που έχουν να κάνουν με την πανσέληνο. Επιπλέον, τόνισε πως χρησιμοποιούν την ιεροτελεστία με το αίμα, ως "πέρασμα" και για "συγκεκριμένο σκοπό".

Αναφορικά με τον Machine Gun Kelly σημείωσε πως "Είναι πιο αυθόρμητος και χαοτικός. Είναι πρόθυμος να κόψει το στήθος του με ένα σπασμένο γυαλί και να πει: Ορίστε, πάρε την ψυχή μου".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Instagram, κινηματογράφος, Καλλιτέχνες, Game of Thrones
SHARE:

24Media Network