Η Μπιγιονσέ εντυπωσιάζει με το κρυστάλλινο φόρεμα του Βρεττού Βρεττάκου

Η Μπιγιονσέ εντυπωσιάζει με το κρυστάλλινο φόρεμα του Βρεττού Βρεττάκου
INSTAGRAM / @VRETTOS VRETTAKOS

Η Μπιγιονσέ έχει επιλέξει πολλές φορές δημιουργίες του Βρεττού Βρεττάκου. Και στο νέο της πρότζεκτ "Black is king" επέλεξε ένα κρυστάλλινο φόρεμα του γνωστού σχεδιαστή.

Η Beyoncé παρουσίασε πριν λίγες ώρες στο Disney+ το νέο visual album της «Black is king» και ανάμεσα σε πολλούς σχεδιαστές μόδας, επέλεξε και τον Βρεττό Βρεττάκο για να την ντύσει μια μια εντυπωσιακή δημιουργία του. να φορέσει και μια εκπληκτική δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου.

Το Africa dress, η δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή με τη διεθνή παρουσία, ξεχώρισε ανάμεσα στα πολλά άλλα που φόρεσε η Beyoncé στο πρότζεκτ της. Πρόκειται για μια haute couture δημιουργία, ένα μίνι φόρεμα-κορσέ, διακοσμημένο με 450.000 κρύσταλλα Swarovski στα χρώματα της Αφρικής, το οποίο καταλήγει σε γυάλινα κρόσσια. Ένα "κρυστάλλινο φόρεμα" ουσιαστικά, το οποίο χρειάστηκε ενάμιση μήνα δουλειά στο χέρι για να ετοιμαστεί.

Το λουκ της Beyoncé ολοκλήρωσαν ένα ζευγάρι over the knee μπότες (κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με τον Tsakiris Mallas), με κρύσταλλα στο ίδιο μοτίβο του φορέματος.

Μέσα από το «Black Is King», η Beyoncé θέλει να στείλει το δικό της μήνυμα για το Black Lives Matter στην Αμερική. Στο visual album η ποπ σταρ προσαρμόζει την ιστορία του «Lion King» σε μια ευρύτερη αφήγηση της ιστορίας και της κληρονομιάς της Αφρικής.

«Τα γεγονότα του 2020 έχουν καταστήσει το όραμα και το μήνυμα της ταινίας ακόμη πιο επίκαιρα», έγραψε σε μια σπάνια επεξηγηματική ανάρτηση στο Instagram. «Πιστεύω ότι όταν οι μαύροι λέμε τις δικές μας ιστορίες, μπορούμε να μετατοπίσουμε τον άξονα του κόσμου και να πούμε την πραγματική ιστορία μας για τον γενετικό πλούτο και τον πλούτο της ψυχής, που δεν αναφέρονται στα βιβλία της Ιστορίας μας» πρόσθεσε, όπως αναφέρουν οι New York Times.

SHARE:

24Media Network