Η νέα σέξι φωτογράφιση της Μόνικα Μπελούτσι σταματάει τον χρόνο

Η νέα σέξι φωτογράφιση της Μόνικα Μπελούτσι σταματάει τον χρόνο

Η Ιταλίδα καλλονή μπορεί να βαδίζει αισίως στα 52, όμως συνεχίζει να προκαλεί τον ανδρικό πληθυσμό (Pics)

Στα 52 της χρόνια, η Ιταλίδα καλλονή αποδεικνύει πως η ομορφιά της είναι ανεξίτηλη.

Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη νέα της φωτογράφιση για το περιοδικό Esquire (για τον κινέζικο τίτλο του) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η νέα σέξι φωτογράφιση της Μόνικα Μπελούτσι σταματάει τον χρόνο

Απαντώντας για τις σχέσεις της ζωής της, η ίδια απάντησε με νόημα: "Η αγάπη είναι μια ιστορία σαν εκείνη της Πεντάμορφης με το Τέρας. Ξέρετε όμως, το θηρίο μπορεί να είναι ένας γοητευτικός πρίγκιπας, αλλά και ο πρίγκιπας μπορεί να είναι ένα τέρας", ενώ για την ηλικία της είπε: "Τώρα καταλαβαίνω γιατί μια Γαλλίδα ηθοποιό την αποκαλούν πάντα "Δεσποινίδα". Οι ηθοποιοί καταφέρνουν να υπερβαίνουν τον χρόνο".

"Στην ηλικία όταν ακούω να με αποκαλούν γοητευτική, γίνομαι ευτυχισμένη. Η όμορφη εμφάνιση είναι ένα δώρο του Θεού, και γι' αυτόν τον ευχαριστώ κάθε μέρα. Ωστόσο, για να τα καταφέρεις στη ζωή, χρειάζεσαι όμορφη ψυχή", πρόσθεσε η Ιταλίδα ηθοποιός στη συνέντευξη της. "Όταν είδα την ταινία του Εμίρ Κουστουρίτσα ("On the Milky Road", στην οποία η Μπελούτσι παίζει), βλέπω ότι έχω ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Πριν από δέκα χρόνια δεν τις είχα. Βλέπω το πρόσωπό μου που αλλάζει. Ωστόσο το βρίσκω γοητευτικό. Βλέποντας μια ώριμη γυναίκα όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, δεν με ενοχλεί. Πιστεύω ότι πρέπει να το αντιμετωπίσω αυτό.", συνέχισε.

Για το πώς φέρονται οι άντρες στις γυναίκες στη σημερινή εποχή, ανέφερε: "Οι γυναίκες σαν εμένα, έχουμε το χρέος να διδάξουμε τους γιους μας πώς θα φέρονται στις γυναίκες και να τις σέβονται. Πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία ανάμεσα στα δύο φύλα, τώρα που έχουν μπει ο ένας στον κόσμο του άλλου. Ο δρόμος είναι μακρύς βέβαια για να φτάσουμε στην απόλυτη αρμονία".

Τέλος, απαντώντας για τις γαλλικές εκλογές, ανέφερε με χιούμορ: "Ξέρετε είμαι Ιταλίδα, δεν μετείχα στις γαλλικές εκλογές. Ψηφίζω στην Ιταλία. Είμαι μια ξένη στο Παρίσι".

xxx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monica Bellucci (@monicabellucci) στις

Oh!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monica Bellucci (@monicabellucci) στις

SHARE:

24Media Network