Η on air συγκίνηση της Μαρίας Τσομπανάκη για τον αποχωρισμό από τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη

Η on air συγκίνηση της Μαρίας Τσομπανάκη για τον αποχωρισμό από τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη
Συγκινήθηκε η Μαρία Τσομπανάκη στον αέρα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» Star

Μόνιμος κάτοικος Αμερικής δηλώνει η ηθοποιός που ακολούθησε τον άνδρα της στη Νέα Υόρκη. Τι λέει για την θεατρική μεταφορά του βιβλίου «Οι Μάγισσες της Σμύρνης»

Η ώρα τ’ αποχωρισμού, θηλιά είναι και με πνίγει, αφού κι η λέξη σ’ αγαπώ, τότε μου μοιάζει λίγη

Με την παραπάνω μαντινάδα, αλλά και εμφανή συγκίνηση περιγράφει η ηθοποιός Μαρία Τσομπανάκη τα συναισθήματά της, για το γεγονός πως πρέπει να ζει χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη. Πως σχολιάζει την απόφαση του Σταμάτη Φασουλή να ανεβάσει τις «Μάγισσες της Σμύρνης» στο θέατρο, 13 χρόνια μετά την τηλεοπτική μεταφορά του best seller, όπου και πρωταγωνιστούσε.

«Είμαι μόνιμη κάτοικος Αμερικής πια, αλλά στην Ελλάδα θα έρχομαι πάρα πολύ συχνά γιατί είναι και το αντικείμενο της υποχρέωσης που ανέλαβα τέτοιο» σχολιάζει η ίδια προσθέτοντας επιπλέον πως έχει ιδιαίτερη αγάπη στη χώρα, την ιδιαίτερη πατρίδα της την Κρήτη και φυσικά «στην κορώνα της ζωής της», όπως χαρακτηρίζει τον γιο της, επίσης ηθοποιό Ορφέα Αυγουστίδη. Αυτά είναι τα λόγια της στην κάμερα του Star και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Δεν έφυγα και δεν θα φύγω ποτέ. Ο άνδρας μου είναι εκεί 36 χρόνια, τον ακολούθησα

«Δεν έφυγα και δεν θα φύγω ποτέ. Ο άνδρας μου είναι εκεί 36 χρόνια, τον ακολούθησα» τονίζει για όσα έχουν γραφτεί για την απόφασή της να μείνει μόνιμα στο εξωτερικό. Ο σύζυγός της, τον οποίο παντρεύτηκε πριν από δύο χρόνια στην Κρήτη, Γιάννης Βάλβης, είναι χημικός μηχανικός και δραστηριοποιείται στο εξωτερικό.

Ζώντας πια μόνιμα εκεί, η ηθοποιός ξεκίνησε την δική της εκπομπή στο ραδιόφωνο της Νέας Υόρκης Cosmos FM, ενώ όπως λέει βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να εμπλακεί στην διοργάνωση του ελληνικού φεστιβάλ κινηματογράφου της Νέας Υόρκης. Το φεστιβάλ θα ανακηρυχθεί ως διεθνές, με τις ταινίες σε αυτό να συμμετέχουν με έναν όρο: να έχουν έστω και ένα ελληνικό στοιχείο.

Η συγκίνηση για τον γιο της

Μπορεί η απόφασή της να φύγει από τη χώρα να είναι συνειδητή, χωρίς όμως να την εγκαταλείπει, η απόσταση όμως από τον γιο της την επηρεάζει συναισθηματικά.

«Πιστεύω και ελπίζω να μεγάλωσα τον Ορφέα με έναν τρόπο τέτοιο που να είναι ένα δένδρο δυνατό με ρίζες, κορμό, φύλλα, κλαδιά που να μην χρειάζεται κανένα» αναφέρει και κομπιάζει, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Οι Μάγισσες της Σμύρνης

Οι πρωταγωνίστριες στις «Μάγισσες της Σμύρνης» σε θέατρο και τηλεόραση

Η Μαρία Τσομπανάκη ωστόσο, σχολιάζει και την θεατρική παράσταση, «Οι Μάγισσες της Σμύρνης», 13 χρόνια μετά την τηλεοπτική σειρά στην οποία και είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. «Ξαφνιάστηκα όταν το άκουσα, αλλά από την άλλη όλο αυτό το έχει στην ευθύνη του ο Σταμάτης ο Φασουλής. Εγώ θα έρθω να το δω και για τους συναδέλφους, αλλά και για να δω τι είναι αυτό το μαγικό που έχει ετοιμάσει ο Σταμάτη» σχολίασε.

Δείτε όλα όσα είπε η ηθοποιός:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα