Η πληρωμένη απάντηση της Κλόι Καρντάσιαν σε follower που της είπε πως μοιάζει με εξωγήινη

Η πληρωμένη απάντηση της Κλόι Καρντάσιαν σε follower που της είπε πως μοιάζει με εξωγήινη
Η Κλόι Καρντάσιαν, με το τελευταίο της λουκ. ΥouTube (Ipsy)

Φαρμακευτική εταιρία διάλεξε την Κλόι Καρντάσιαν ως εκπρόσωπο προώθησης φαρμάκου για τις ημικρανίες. Πολλοί της επιτέθηκαν για τις επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο της.

H Κλόι Καρντάσιαν επιλέχθηκε από φαρμακευτική εταιρία ως το πρόσωπο της διαφήμισης για ένα προϊόν που απευθύνεται σε όσους ενήλικες υποφέρουν από ημικρανίες. Ενημέρωνε πως δεν συνιστάται για αλλεργικούς στην ουσία Nurtec ODT και ότι οι πιο συνήθεις παρενέργειες είναι η ναυτία και η δυσπεψία.

Η 36χρονη celebrity εμφανίστηκε στο promo του Nurtec (φάρμακο για τις ημικρανίες που χορηγείται με συνταγογράφηση) με ελαφρώς αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ως συνέπεια παρέμβασης δερματολόγου. Που ασχολήθηκε με το δικό της πρόσωπο (όχι το δικό μας) και έκανε ό,τι ήθελε η πελάτισσα της (όχι εμείς). Παρ’ όλα αυτά, το αποτέλεσμα σχολιάστηκε από μερίδα των 29.300.000 followers που έχει στο Twitter. Kάποιοι το έκαναν με ακραίο τρόπο. Για παράδειγμα, μια γυναίκα που αρχικά τη ρώτησε αν η έρευνα για την οποία μιλούσε στο διαφημιστικό έδειξε πως όσες περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις κάνει κάποιος, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να υποφέρει από ημικρανίες, πριν καταλήξει στο “απορώ με την απόφαση φαρμακευτικής εταιρίας να διαλέξει κάποια που έχει κάνει τόσες πλαστικές επεμβάσεις και δείχνει σαν εξωγήινη ως εκπρόσωπο της”.

Κατά την προσφιλή της συνήθεια να υπερασπίζεται τις αποφάσεις της και τις αλλαγές στο σώμα και το πρόσωπο της (πριν λίγες ημέρες είχε πει πως έγινε πιο ‘στρογγυλή’ λόγω των ορμονών που είχε πάρει για την κατάψυξη ωαρίων), η Καρντάσιαν της απάντησε πως λυπάται που νιώθει κατ’ αυτόν τον τρόπο. Συνέχισε με το “έχεις κάθε δικαίωμα να με μπλοκάρεις ή να μη βλέπεις τις αναρτήσεις μου. Προσπαθώ να βοηθήσω πολλούς, οι οποίοι υποφέρουν χωρίς να διαμαρτύρονται. Έχεις το δικαίωμα στην άποψη σου. Όπως έχω και εγώ δικαίωμα στη δική μου άποψη. Δεν πιστεύω ότι θα έπρεπε να αναφέρεσαι στον εαυτό σου ως ‘φεμινίστρια’ αν πρόκειται να επιτεθείς, απρόκλητα σε μια γυναίκα”.

Αυτό που είχε προηγηθεί ήταν επίσκεψη της Καρντάσιαν στη σελίδα της γυναίκας που τη χαρακτήρισε ως ‘εξωγήινη’, η οποία παρουσιάζεται στο λογαριασμό της ως ‘Feminist • Socialist • Enthusiast’.

Η ευαισθησία που έδειξε είχε να κάνει και με το γεγονός της φωτογραφίας που είχε διαρρεύσει τον Απρίλιο, με την ίδια να φορά μαγιό, χωρίς να έχει γίνει ρετούς. Είχε πει πως “η φωτογραφία είναι όμορφη. Αλλά ως κάποια που έχει περάσει δύσκολα με την εικόνα του σώματος της, για όλη της τη ζωή, όταν κάποιος σε φωτογραφίζει και το αποτέλεσμα δεν είναι κολακευτικό ή δεν έχει ‘συλλάβει’ το σώμα σου με τρόπο που να δείχνει το πόσο σκληρά έχεις δουλέψει για να είσαι όπως είσαι -και μετά μοιράζεται το αποτέλεσμα με όλον τον κόσμο-, έχεις κάθε δικαίωμα να ζητάς να μη γίνει η κοινοποίηση. Ανεξάρτητα από το ποια είσαι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα