Η Τζένη Μπότση δεν ήθελε να πει “Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα”

Η Τζένη Μπότση δεν ήθελε να πει “Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα”

"Όταν το διάβασα στο σενάριο είπα 'Ρε παιδιά μήπως να το αλλάξουμε αυτό';" δήλωσε η Τζένη Μπότση για τη θρυλική ατάκα. Δεν είχε καταλάβει το αστείο της υπόθεσης.

Η Τζένη Μπότση σε μια απολαυστική συζήτηση με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, στην εκπομπή Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ατάκα που είχε πει στο σίριαλ “Το σημάδι του έρωτα”, “Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα;” η οποία έχει γίνει viral.

Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι υπάρχει κάποιο αστείο υπονοούμενο. Όταν το διάβασα στο σενάριο είπα ‘Ρε παιδιά μήπως να το αλλάξουμε αυτό;’. Μου ακουγόταν λίγο προσβλητικό. Ξαφνικά το λέω, παίζει σε τρέιλερ και αμέσως έγινε χαμός. Μετά από την εκπομπή ’10 χρόνια MEGA’ με τον Καπουτζίδη, εκτοξεύθηκε”.

Όπως παραδέχτηκε, μόλις το σίριαλ ξεκίνησε να προβάλλεται, έβγαινε έξω και πολλοί άγνωστοι την χαιρετούσαν . “Δεν περίμενα να γίνει τόσο viral“.

Η Τζένη Μπότση αναφέρθηκε ακόμα στο πως αντιλαμβανόταν η ίδια τον εαυτό της νεότερη “Όταν ήμουν μικρή δεν ήθελα να είμαι σέξι, γιατί θεωρούσα ότι αυτό μου αφαιρούσε το πόσο καλή ηθοποιός είμαι. Τώρα, σε αυτή την ηλικία θεωρώ πως είναι πολύ ωραίο πράγμα να είσαι σέξι“, δήλωσε η καλλιτέχνις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα