Η Βάνα Μπάρμπα με πατερίτσα στο στούντιο μετά το τροχαίο: ‘Πήρα το μάθημα μου’

Η Βάνα Μπάρμπα με πατερίτσα στο στούντιο μετά το τροχαίο: ‘Πήρα το μάθημα μου’
video

Μετά τον τραυματισμό της σε τροχαίο το απόγευμα της Πέμπτης, η δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής το Σάββατο, μιλώντας για την περιπέτειά της

Χρησιμοποιώντας πατερίτσα, η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Επιτέλους Σαββατοκύριακο” στο “Έψιλον”, χωρίς να έχει ξεπεράσει ακόμη το σοκ από τον τραυματισμό της.

«Πέρασα από STOP και θα ήθελα να δώσω και ένα μήνυμα στους ανθρώπους που είμαστε τόσο αγχωμένοι και εν όψει των γιορτών έχουμε όλοι μια τρομερή ταχύτητα να τα προλάβουμε όλα. Αυτό όμως καμιά φορά είναι μοιραίο. Εγώ πήρα το μάθημα μου. Ελπίζω να συμμορφωθώ», ανέφερε η ηθοποιός.

«Πιστεύω ότι καμιά φορά έχει να κάνει με τον εγωισμό μας. Θεωρούμε ότι όλα είναι στο χέρι μας. Νομίζουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε όλα. Δεν γίνεται. Κάποια στιγμή υπάρχει κάτι άλλο που σου δηλώνει ότι έχεις ξεπεράσει τα όρια. Για μένα το κόστος ήταν μεγάλο. Όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο, λέω πως βρέθηκα τώρα εδώ ξαφνικά. Ευτυχώς δεν χτύπησα άνθρωπο», είπε με εξομολογητική διάθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα