Ηλίας Βρεττός για το ατύχημα: “Ζω από θαύμα – Δεν αγάπησα ποτέ τα σημάδια μου”

Ηλίας Βρεττός για το ατύχημα: “Ζω από θαύμα – Δεν αγάπησα ποτέ τα σημάδια μου”
Ο Ηλίας Βρεττός Glomex

Συγκλονιστική εξομολόγηση του Ηλία Βρεττού για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από τρία χρόνια που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή. "Ζω από θαύμα", είπε.

Στο πλατό της εκπομπής The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος μίλησε για το σοβαρό ατύχημα που είχε πριν από τρία χρόνια, το οποίο παρά λίγο να του κοστίσει τη ζωή, για τα σημάδια που του άφησε, ενώ ακόμα δήλωσε πως θέλει πολύ να φτιάξει οικογένεια.

“Έχουν περάσει 3 χρόνια από το ατύχημα. Είχα και μια περιπέτεια υγείας με το νεφρό όταν ήμουν 13 και κόντεψα να χάσω τον εαυτό μου. Γενικά έχω τομές σε όλο μου το κορμί κι είναι τα παράσημά μου. Για να μου θυμίζουν αυτά που πέρασα. Έχω κάνει τατουάζ σε όλες μου τις τομές γιατί δεν αγάπησα ποτέ τα σημάδια μου. Οι χαρακιές στο κορμί είναι και χαρακιές στην ψυχή και στο μυαλό. Με έκαναν να δω αλλιώς τα πράγματα. Είναι και πώς το βλέπεις κι έχει σημασία κι η ψυχολογία. Άλλαξα σχέσεις με ανθρώπους. Ο αδερφός μου, μετά το ατύχημα, ήρθε μόνιμα στην Ελλάδα. Ήρθα πιο κοντά με την οικογένειά μου. Άλλαξα φίλους και συνεργάτες κι ήρθαν κάποιοι καινούριοι”, εξομολογήθηκε η Ηλίας Βρεττός.

Ηλίας Βρεττός: “Ζω από θαύμα”

Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό γιατί έχω νιώσει το άγγιγμά του. Ζω από θαύμα. Αυτή τη στιγμή είμαστε εδώ και μιλάμε επειδή τότε συνέβη ένα θαύμα. Ήταν μια άμορφη μάζα το αυτοκίνητο, ήμουν εγκλωβισμένος μέσα σε αυτό για 50 λεπτά. Κόψανε τις λαμαρίνες για να με βγάλουν. Η παραμόρφωση της καμπίνας ήταν τέτοια που οι πραγματογνώμονες από αντίστοιχα τρακαρίσματα είπαν ότι δεν βγαίνεις ζωντανός άνθρωπος από τη θέση του συνοδηγού και ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουσή και τόσα πολλά αυτά που θα μπορούσαν να γίνουν και δεν έγιναν. Ήταν της Αγίας Φιλοθέης και εκείνη τη μέρα τη γιορτάζω σαν γενέθλια”, είπε συγκινημένος ο γνωστός τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα