Ιωακειμίδου: Αστυνομικοί την σταμάτησαν δύο φορές, ενώ προσπαθούσε να πάει το παιδί της στο νοσοκομείο

Ιωακειμίδου: Αστυνομικοί την σταμάτησαν δύο φορές, ενώ προσπαθούσε να πάει το παιδί της στο νοσοκομείο
Facebook/Iwakeimidou

Η ηθοποιός ισχυρίζεται πως οι αστυνομικοί αδιαφόρησαν για το γεγονός πως το παιδί της υπέφερε με σπασμούς, ενώ κατέληξαν να της αφαιρέσουν την άδεια οδήγησης

Με ανάρτησή της στο facebook, η ηθοποιός Τζένη Ιωακειμίδου αναφέρθηκε, εμφανώς αναστατωμένη, σε περιστατικό που της συνέβη το πρωί της Δευτέρας στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και ενώ προσπαθούσε να πάει με το παιδί της στο νοσοκομείο. Όπως ισχυρίζεται, το παιδί παρουσίαζε σπασμούς, με αποτέλεσμα εκείνη να οδηγεί με υπερβολική ταχύτητα (128χλμ/ώρα) και να την σταματήσουν αστυνομικοί για έλεγχο.

Η ηθοποιός σχολιάζει στην εκτενή της ανάρτηση πως εκείνοι αδιαφόρησαν για την υγεία του ανήλικου. Όπως γράφει, μετά από 15′ λεπτά και αφού είχε ήδη λάβει κλήση για υπερβολική ταχύτητα, το περιπολικό την σταμάτησε μόλις 300 μέτρα πιο κάτω, με τους αστυνομικούς να της αφαιρούν και την άδεια οδήγησης.

“Δεν ζητάω κατανόηση, να μην μου κόψει κλήση, την παρακαλω ομως να μη με καθυστερήσει. Εκείνη με εκνευριστικά αργους ρυθμούς κοιτάζει για ώρα τα χαρτιά (δεν έχω ιδέα τι έψαχνε)” γράφει και προσθέτει: “παίρνω τηλέφωνο την παιδίατρο για να της επιβεβαιώσει ότι το παιδί εξετάστηκε πριν λίγο και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο μήπως και ευαισθητοποιηθεί. Εκείνη όμως με απαξιωτικό ύφος αρνήθηκε να μιλήσει με τη γιατρό”.

“Φεύγοντας λοιπόν της λέω: με την καθυστέρηση αυτή θα αναγκαστώ να πάω τώρα πιο γρήγορα για να μην κινδυνέψει κ άλλο το παιδί μου” επισημαίνει για να εξιστορήσει στη συνέχεια πως το ίδιο περιπολικό άναψε τη σειρήνα, της ζήτησε από τα μεγάφωνα να σταματήσει στην άκρη και τελικά της κράτησε την άδεια του αυτοκινήτου.

Ωστόσο, η ίδια διαβεβαιώνει πως το παιδί είναι καλά στην υγεία του παρά την καθυστέρηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα