Ιωάννα Παλιοσπύρου: Μιλά πρώτη φορά για την ερωτική της ζωή – “Θα σας πω δύο σημαντικά πράγματα”

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Μιλά πρώτη φορά για την ερωτική της ζωή – “Θα σας πω δύο σημαντικά πράγματα”
Ιωάννα Παλιοσπύρου papadakispress

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως "οι άνθρωποι με αναπηρίες έχουν μία φυσιολογική ερωτική ζωή".

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απάντησε μέσω ενός βίντεο στο Tik Tok για τις ερωτήσεις που δέχεται συχνά για την προσωπική της ζωή, μετά την επίθεση με το βιτριόλι.

“Με ρωτάτε πολύ συχνά για την ερωτική μου ζωή. Αν είμαι ερωτευμένη, αν είμαι ευτυχισμένη και αν είμαι με κάποιον. Με αφορμή αυτό θέλω να σας πω δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον, ότι οι άνθρωποι με αναπηρίες έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή. Προφανώς, δεν είμαστε όλοι για όλους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι και οι σύντροφοι που ταιριάζουν και κουμπώνουν στον καθένα μας“, είπε αρχικά η ίδια.

“Δεύτερον, θα πρέπει νομίζω λίγο κάποιες στιγμές να αποφεύγουμε αυτή τη διαδικασία της κλειδαρότρυπας, που πολλές φορές μπαίνουμε σε αυτό το mood. Και εγώ μπαίνω πολλές φορές λόγω των social media, λόγω των διάφορων άρθρων που μπορεί να διαβάσουμε. Είναι κάτι το οποίο δεν μας προσφέρει κάτι, πολλές φορές δεν μας αφορά κιόλας. Οπότε, όπως ένας άνθρωπος χωρίς αναπηρία μπορεί να έχει μία όμορφη ερωτική ζωή, το ίδιο μπορεί να έχει και ένας άνθρωπος με αναπηρία. Οπότε το ίδιο ισχύει και για μένα. Άρα μην με ξαναρωτήσεις”, συνέχισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα