Χώρισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου – “Δεν μπορούσα να το ζήσω 100%”

Διαβάζεται σε 2'
Ιωάννα Παλιοσπύρου
Ιωάννα Παλιοσπύρου ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε πώς αισθάνεται που η γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι αποφυλακίζεται σε 1,5 χρόνο, ενώ επίσης, αναφέρθηκε και στον άντρα που τη στήριξε σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία.

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Katerina” μίλησε το πρωί της Τετάρτης (29/05) η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποφυλακιστεί σε 1,5 χρόνο η γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι.

“Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Δεν μου είναι ευχάριστο, δεν με κάνει να νιώθω ασφαλής. Όταν ένας άνθρωπος σε έχει κυνηγήσει να σε σκοτώσει και δεν έχει μετανιώσει, αυτό με κάνει να ανησυχώ είπε σχετικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Καθώς πλησιάζει η εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε: “Ο στόχος της είναι να μειώσει την ποινή της στο Εφετείο. Πιστεύω ότι στη δική μου περίπτωση δεν βρίσκω λογική πάνω σε αυτό. Ετοιμάζομαι να κάνω αγωγή στα αστικά δικαστήρια για αποζημίωση και τα χρήματα να πάνε στους εγκαυματίες“.

Ερωτηθείσα για τον ρόλο του έρωτα στη ζωή της και για τον σύντροφο που στάθηκε δίπλα της, δήλωσε: “Ναι, μπορώ να πω ότι ήμουν αρκετά τυχερή σε αυτό το κομμάτι, που από πολύ νωρίς βρέθηκε κάποιος άνθρωπος που ήταν δίπλα μου και πραγματικά μου έδειξε την αγάπη του και τον έρωτά του, σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για εμένα. Τότε δεν μπορούσα να το ζήσω και να το ευχαριστηθώ 100%, όμως ήταν εκεί“.

“Δεν είναι ακόμα στη ζωή μου αυτός ο άνθρωπος, όχι. Ήρθαν έτσι τα πράγματα που δεν είναι” είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα