Ιωάννα Τούνη: Εξομολογείται πως έχει να κοιμηθεί μέρες – Γιατί αποκαλεί το μωρό της “δρακουλίνι”

Ιωάννα Τούνη: Εξομολογείται πως έχει να κοιμηθεί μέρες – Γιατί αποκαλεί το μωρό της “δρακουλίνι”
Ιωάννα Τούνη [email protected]

Δύσκολα και γεμάτες από πρωτόγνωρα συναισθήματα κυλούν οι πρώτες ημέρες μετά τη γέννηση του μωρού της για την Ιωάννα Τούνη. Το update που έδωσε στους διαδικτυακούς της φίλους.

Μία φάση “τριφασική και περίεργη” εκμυστηρεύτηκε στους 1 εκατομμύριο followers της πως περνάει η Ιωάννα Τούνη, η οποία πριν μερικές εβδομάδες έγινε για πρώτη φορά μητέρα και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η γνωστή influencer μέσω stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε τις δύσκολες και συνάμα πρωτόγνωρες στιγμές στο σπίτι με τον γιο της, αποκαλύπτοντας πως είναι πολύ κουρασμένη καθώς κάνει αποκλειστικό θηλασμό, ενώ παρομοίασε τον εαυτό της με “μικρή αγελαδίτσα που δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο για την παραγωγή γάλατος”.

Χαιδευτικά μάλιστα αποκάλεσε το μωρό της “δρακουλίνι” καθώς όπως ανέφερε πεινάει και τρώει συνεχώς.

Η Ιωάννα Τούνη με το μωρό της [email protected]

“Πόσο μου έχετε λείψει. Τι έχει αλλάξει στη ζωή μου; Τα πάντα. Χριστέ μου, έχουν αλλάξει τα πάντα. Περνάω μία φάση τριφασική, περίεργη. Είμαι σούπερ κουρασμένη, κάνω αποκλειστικό θηλασμό οπότε συνεπάγεται ότι είμαι μία μικρή αγελαδίτσα που δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο για την παραγωγή γάλατος. Δεν μπρορώ να σας περιγράψω, δεν έχω κοιμηθεί εδώ και πολύ καιρό. Μου στέλνετε μέχρι και μειλ αν θα ξανανεβάσω στόρι, ελπίζω ότι θα ανεβάσω ξανά στόρι κάποια στιγμή, απλά αυτή τη στιγμή της ζωής μου…. Και τελικά το δρακουλίνι αποφάσισε ότι θέλει κι άλλο γάλα, οπότε θα σας κάνω στόρι μετά, αντίο”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα