Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με μαγιό και τρελαίνει τη Μύκονο

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με μαγιό και τρελαίνει τη Μύκονο
Ιωάννα Τούνη Instagram / @jtouni

Η Ιωάννα Τούνη απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο ""Νησί των Ανέμων". Η φωτογραφία της από την Ψαρρού και το σέξι μαύρο μπικίνι.

Στη Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Ιωάννα Τούνη, η οποία απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με την καλή της φίλη Βρισηίδα Ανδριώτου, αφήνοντας πίσω της τις άσχημες στιγμές που βίωσε το προηγούμενο διάστημα.

Οι δύο κοπέλες γνωρίστηκαν στο πρώτο “My Style Rocks” και έκτοτε ανέπτυξαν μια πολύ δυνατή φιλία, ενώ περνούν πολλές ώρες κάνοντας πράγματα μαζί ή διανύοντας από κοινού τις διακοπές τους.

Η Ιωάννα Τούνη, που χαλαρώνει στο “Νησί των Ανέμων” και μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την διαμονή της στη Μύκονο, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes στις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η εντυπωσιακή influencer ποζάρει με ένα γαλάζιο μαγιό στην Ψαρρού, τη δημοφιλέστερη παραλία του κυκλαδίτικου νησιού, με νάζι, χαρά και σεξ απίλ, γοητεύοντας τους λουόμενους.

Μάλιστα, στα insta stories της πόζαρε και με ένα άλλο, πιο αποκαλυπτικό και σέξι μαγιό, σε μαύρο χρώμα, το οποίο αναδείκνυε υπέροχα το καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα