Ιβάν Σβιτάιλο: "Μπήκα κι εγώ στην αυτοκαταστροφή του πατέρα μου, έγινα αλκοολικός"

Ιβάν Σβιτάιλο
Ιβάν Σβιτάιλο GLOMEX

Ο ηθοποιός και χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε για την περίοδο που έπεσε στο αλκοόλ, επηρεασμένος από τον πατέρα του. Πώς κατάφερε να το ξεπεράσει.

Συνέντευξη στην εκπομπή "Στούντιο 4" της ΕΡΤ παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός και χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο που έχασε τον πατέρα του και έπεσε στο αλκοόλ.

"Ο πατέρας μου ήταν βαριά αλκοολικός και είχε χάσει τη συνείδησή του. Πριν φύγει από τη ζωή μού είπε ότι "κάναμε πολλά λάθη". Τον συγχωρώ", δήλωσε αρχικά.

ADVERTISING

"Μπήκα κι εγώ σ' αυτή την αυτοκαταστροφή. Ίσως να δημιουργήθηκε η ανάγκη να το σωματοποιήσω, να το καταλάβω. Μετά το ταξίδι μου στην Κριμαία, όπου τον είδα και κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος που θα μας αφήσει, έγινε αυτό. Προφανώς είχαν συσσωρευτεί πολλά πράγματα, τα οποία δεν είχα επεξεργαστεί για πολύ καιρό. Απομονώθηκα, δεν ήμουν λειτουργικός, σταμάτησα τα πάντα. Έφτασα να είμαι 140 κιλά, ακινητοποιήθηκα", ανέφερε ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Ο γνωστός χορευτής και ηθοποιός είπε πως "έπιασε πάτο" και πως τη βοήθεια του την προσέφερε η σύζυγός του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Η σύζυγός μου, ευτυχώς, με στήριξε σε όλο αυτό. Ήταν πριν παντρευτούμε. Θα μπορούσε να έχει φύγει. Ήταν μια περίοδος που δεν ένιωθα χαρά για τίποτα, μία μόνιμη κούραση, δεν υπήρχε κανένα όνειρο και κανένας στόχος".

Οι δηλώσεις του Ιβάν Σβιτάιλο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση
SHARE:

24Media Network