Η Τζένιφερ Άνιστον έγινε 51 και το γιόρτασε με μια εντυπωσιακή φωτογράφιση

Η Τζένιφερ Άνιστον έγινε 51 και το γιόρτασε με μια εντυπωσιακή φωτογράφιση
Τζένιφερ Άνιστον Willy Sanjuan/Invision/AP

Η Τζένιφερ Άνιστον μπορεί να διανύει την 5η δεκαετία της ζωής της, όμως παραμένει εκθαμβωτική. Πώς την αντιμετώπιζαν οι γυναίκες στην αρχή της καριέρας της

Η Τζένιφερ Άνιστον έκλεισε χθες τα 51 και το γιόρτασε με ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο στο περιοδικό Interview. Η εντυπωσιακή ηθοποιός, που απασχολεί αρκετά συχνά τα μέσα, στα 51 της δείχνει πιο όμορφη από ποτέ.

Η φωτογράφιση συνδυάστηκε με μια συνέντευξη με την Σάντρα Μπούλοκ, όπου οι δυό τους συζήτησαν για την αντιμετώπιση που είχε η Άνιστον από τις άλλες γυναίκες στην αρχή της καριέρας της, τα όνειρά της αλλά και πράγματα που μπορεί να την εκνευρίσουν.

“Όταν στα 20 μου προσγειώθηκα στο Λος Άντζελες οι γυναίκες ήταν εντελώς διαφορετικές. Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό επάγγελμα, ενώ λείπει η ευγένεια και η υποστηρικτικότητα. Τις περισσότερες φορές είναι ακριβώς το αντίθετο, μάλιστα”.

Αυτό που την εκνευρίζει όπως παραδέχτηκε είναι να ανοίγει την τηλεόραση και να παρακολουθεί ειδήσεις. “Υπάρχει τεράστια πόλωση. Χάος. Με εκνευρίζει ακόμα. όταν οι άνθρωποι είναι άπληστοι ή αχάριστοι”.

Ενώ έκλεισε αποκαλύπτοντας πως τα όνειρα της για το μέλλον είναι αρκετά ρεαλιστικά “Να ακούω και να βλέπω τον ωκεανό, να ακούω γέλια, παιδιά να τρέχουν, ο ήχος του πάγου στο ποτήρι και η μυρωδιά του μαγειρεμένου φαγητού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα