Jeremy Renner: Ανέβασε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο – Το πρώτο μήνυμά του

Jeremy Renner: Ανέβασε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο – Το πρώτο μήνυμά του
Jeremy Jenner Instagram / @jeremyrenner

Η πρώτη ανάρτηση του Jeremy Renner μετά από τα δύο χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε. Νέες πληροφορίες για το πώς έγινε το σοβαρό ατύχημα με το εκχιονιστικό του.

Στο νοσοκομείο, σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Jeremy Renner, ο οποίος είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα με το εκχιονιστικό του μηχάνημα.

Ο διάσημος ηθοποιός και “αστέρας” της Marvel, είχε εκτεταμένα τραύματα και υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι στιγμής, ενώ ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλες.

Ο ίδιος πραγματοποίησε την πρώτη του ανάρτηση μετά το σοβαρό ατύχημα, που θα μπορούσε να του στοιχίσει τη ζωή, δημοσιεύονας μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

“Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια αυτή τη στιγμή για να γράψω. Ωστόσο, στέλνω αγάπη σε όλους σας”, έγραψε χαρακτηριστικά ο 51χρονος ηθοποιός, ενώ φαίνονται τραύματα στο πρόσωπό του.

Jeremy Renner: Η πρώτη ανάρτηση του ηθοποιού

Πώς συνέβη το ατύχημα του Jeremy Renner

Την ίδια στιγμή, περισσότερες πληροφορίες για το πώς έγινε το ατύχημα του 51χρονου ηθοποιού στη Νεβάδα, βγαίνουν στο φως.

Ο σερίφης Darin Balaam, ο οποίος περιέγραψε το περιστατικό, αναφέροντας πως ο ηθοποιός παρασύρθηκε από το εκχιονιστικό του όχημα, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει λίγο νωρίτερα για να ξεκολλήσει το προσωπικό του αυτοκίνητο που είχε κολλήσει στα χιόνια.

Αναλυτικότερα, σε μια συνέντευξη Τύπου δήλωσε:

“Με βάση την έρευνά μας, το προσωπικό όχημα του κ. Renner, το οποίο οδηγούσε ένα μέλος της οικογένειας, είχε κολλήσει στα χιόνια κοντά στο σπίτι του. Σε μια προσπάθεια να μετακινήσει το όχημα, ο κ. Renner πήγε να φέρει το PistenBully του – ένα εξαιρετικά μεγάλο μηχάνημα εκχιονισμού που ζυγίζει τουλάχιστον 6.5 τόνους. Αφού ρυμούλκησε επιτυχώς το προσωπικό του όχημα από την κολλημένη θέση του, ο κ. Renner βγήκε από το PistenBully του για να μιλήσει στο μέλος της οικογένειάς του.

Σε αυτό το σημείο, το PistenBully άρχισε να κυλάει. Προσπαθώντας να το σταματήσει, ο κ. Renner επιχείρησε να επιστρέψει στη θέση του οδηγού. Με βάση την έρευνά μας, σε αυτό το σημείο ο κ. Renner παρασύρεται από το PistenBully. Ένας αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε λεπτομερώς ότι είδε τον κ. Renner να μπαίνει στο PistenBully και μετά δεν τον ξαναείδε μέχρι που το PistenBully ακινητοποιήθηκε σε ένα σωρό από χιόνι μπροστά από την είσοδό του”.

Ο σερίφης επισήμανε πως δεν υποπτεύεται κάποια εγκληματική ενέργεια, αλλά πως πράγματι πρόκειται για ένα τραγικό ατύχημα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα