Jessie J: Έχασε το παιδί που κυοφορούσε – Η συγκλονιστική ανάρτησή της

Jessie J: Έχασε το παιδί που κυοφορούσε – Η συγκλονιστική ανάρτησή της
Η τραγουδίστρια Jessie J shutterstock

Η τραγουδίστρια Jessie J αποκάλυψε ότι έχασε το μωρό που κυοφορούσε. "Αφού πήγα για 3ο υπέρηχο, μου είπαν ότι δεν υπήρχε πια καρδιακός παλμός", αναφέρει στην σπαρακτική της ανάρτηση.

Δύσκολες ώρες περνά η γνωστή τραγουδίστρια Jessie J, αφού, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, έχασε το μωρό που κυοφορούσε.

Συγκεκριμένα, η καλλιτέχνιδα ανάρτησε μία φωτογραφία, όπου κρατά στα χέρια της ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης και με μία μακροσκελή ανάρτηση γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι απέβαλε.

“Χθες το πρωί γελούσα με μια φίλη μου λέγοντας της ‘σοβαρά πώς θα δώσω συναυλία στο Λος Άντζελες αύριο το βράδυ, χωρίς να πω σε όλο το κοινό ότι είμαι έγκυος;’. Μέχρι χθες το απόγευμα φοβόμουν στην σκέψη ότι πρέπει να ολοκληρώσω τη συναυλία χωρίς να ‘σπάσω’…”, έγραψε αρχικά η τραγουδίστρια.

“Αφού πήγα για 3ο υπέρηχο, μου είπαν ότι δεν υπήρχε πια καρδιακός παλμός. Αυτό το πρωί, νιώθω ότι δεν έχω κανέναν έλεγχο των συναισθημάτων μου. Μπορεί να μετανιώσω που το δημοσίευσα. Μπορεί και όχι. Βασικά δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να τραγουδήσω απόψε.. Δεν αποφεύγω τη θλίψη ή την διαδικασία της, αλλά ξέρω ότι το τραγούδι απόψε θα με βοηθήσει. Έχω κάνει μόνο δύο σόου σε δύο χρόνια και η ψυχή μου το χρειάζεται, ακόμη περισσότερο σήμερα”, συνέχισε η ίδια.

“Γνωρίζω ότι μερικοί άνθρωποι θα σκεφτούν ότι πρέπει απλώς να ακυρώσω τη συναυλία. Αλλά αυτή τη στιγμή ξέρω ένα μόνο πράγμα. Ξεκίνησα να τραγουδάω όταν ήμουν μικρή από χαρά, για να γεμίσω την ψυχή μου με αγάπη, αυτό δεν έχει αλλάξει ποτέ και πρέπει να το επεξεργαστώ με τον δικό μου τρόπο. Θέλω να είμαι ειλικρινής και αληθινή και να μην κρύβω αυτό που νιώθω. Μου αξίζει αυτό. Θέλω να είμαι όσο μπορώ ο εαυτός μου αυτή τη στιγμή… Είμαι ακόμα σε σοκ, η θλίψη είναι συντριπτική, αλλά ξέρω πως είμαι δυνατή και ξέρω ότι θα είμαι εντάξει”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παρακάτω ολόκληρη η ανάρτηση της τραγουδίστριας:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα