Joaquin Phoenix – Rooney Mara: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Joaquin Phoenix – Rooney Mara: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί
Ο Joaquin Phoenix και η Rooney Mara στα Όσκαρ 2020 AP

Πληροφορίες θέλουν το λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ να περιμένει το πρώτο του παιδί. Στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της η Rooney Mara.

Γονείς για πρώτη φορά φαίνεται πως θα γίνουν οι δύο διάσημοι ηθοποιοί Joaquin Phoenix και Rooney Mara, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, που θέλουν την πρωταγωνίστρια της ταινίας “Το κορίτσι με το τατουάζ” να είναι έγκυος.

Η είδηση για το λαμπερό και αγαπητό ζευγάρι του Χόλιγουντ κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πανέμορφη Rooney Mara διανύει ήδη τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι βρίσκονται αυτή την περίοδο σε καραντίνα στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες, δεν έχουν διαψεύσει, αλλά ούτε και επιβεβαιώσει την είδηση. Άλλωστε και οι δύο τους είναι χαμηλών τόνων και κρατούν διακριτικό προφίλ.

“Είναι το μόνο κορίτσι που έψαξα ποτέ στο Internet. Ήμασταν απλώς φίλοι που αλληλογραφούσαν. Ποτέ δεν το είχα ξανακάνει να ψάξω για ένα κορίτσι στο διαδίκτυο”, είχε δηλώσει παλαιότερα ο πρωταγωνιστής της οσκαρικής ταινίας “Τζόκερ” για τη σύντροφό του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα