Joker Folie à Deux: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα – Η ανάρτηση του σκηνοθέτη με τη Lady Gaga ως Harley Quinn

Joker Folie à Deux: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα – Η ανάρτηση του σκηνοθέτη με τη Lady Gaga ως Harley Quinn
Lady Gaga Jordan Strauss/Invision/AP

Ο σκηνοθέτης Todd Phillips ενημέρωσε πως ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του σίκουελ του "Joker" και έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο καρέ της νέας Χάρλει Κουίν, την οποία υποδύεται η Lady Gaga.

Μεγάλη είναι η ανυπομονησία για τη νέα ταινία – σίκουελ του “Joker” σε σκηνοθεσία του Todd Phillips (Τοντ Φίλιπς), η οποία θα φέρει τον τίτλο “Joker: Folie à Deux”.

Μία από τις μεγάλες εκπλήξεις της ταινίας είναι η συμμετοχή της Lady Gaga, η οποία υποδύεται τη Χάρλει Κουίν (Harley Quinn), την πρώην ψυχίατρο στο Άσυλο Άρκχαμ της Γκόθαμ Σίτι, η οποία γίνεται σύντροφος και συνεργάτης του Τζόκερ στο έγκλημα.

Ήδη έχουν διαρρεύσει κάποιες φωτογραφίες της διάσημης pop star από τα γυρίσματα, στις οποίες φορούσε ένα κόκκινο σακάκι και μία ασπρόμαυρη μπλούζα με ρόμβους.

Η επίσημη φωτογραφία της Lady Gaga ως Harley Quinn

Τα γυρίσματα της ταινίας ολοκλήρώθηκαν, όπως ενημέρωσε ο Todd Phillips, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία της νέας Χάρλει Κουίν (Harley Quinn), αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα καρέ της Lady Gaga, στο οποίο τη βλέπουμε με ξανθά καρέ μαλλιά, μαύρες σκιές στα μάτια και κόκκινο κραγιόν, με το μακιγιάζ της να είναι “χαλασμένο”.

Μάλιστα, σε δεύτερο καρέ της ίδιας ανάρτησης, βλέπουμε τον πρωταγωνιστή Joaquin Phoenix (Χοακίν Φοίνιξ) που υποδύεται τον Τζόκερ.

“Τελειώσαμε. Ευχαριστώ αυτούς τους δύο (+ όλο το καστ) και το ΚΑΛΥΤΕΡΟ πλήρωμα που έχει να προσφέρει η κινηματογραφική βιομηχανία. Από πάνω μέχρι κάτω. Θα συρθώ σε μια σπηλιά τώρα (δωμάτιο επεξεργασίας) και θα τα βάλω όλα μαζί”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο σκηνοθέτης.

Ο ίδιος είχε δημοσιεύσει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ένα καρέ με τους δύο πρωταγωνιστές να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Επίσης, μας είχε χαρίσει και το παρακάτω, πρώτο καρέ, από τα γυρίσματα της ταινίας, προμηνύοντας την καθηλωτική συνέχειά της. Μάλιστα, είχε σημειώσει σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση του ηθοποιού, πως είναι φοβερά αδυνατισμένος για τις ανάγκες του ρόλου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα