Η Καίτη Γαρμπή και το σχόλιο για το Proficiency και την επίθεση στο Μετρό

Η Καίτη Γαρμπή και το σχόλιο για το Proficiency και την επίθεση στο Μετρό
eurokinissi

Η γνωστή τραγουδίστρια τοποθετήθηκε και πάλι με ανάρτησή της στο Twitter αναφορικά με τις δηλώσεις της μητέρας των δύο νεαρών που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη.

Ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκαν οι κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό της Ομόνοιας καθώς και ο Ειδικός Φρουρός που φέρεται να τους υπέθαλψε. Μετά το πέρας της απολογητικής διαδικασίας οι δύο ανήλικοι κρίθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προβλέπεται προσωρινή κράτηση για το αδίκημα που τους βαρύνει, αλλά με την επιβολή τόσο χρηματικής εγγύησης 2.000 ευρώ.

Πέραν από τη νομική διάσταση της υπόθεσης όμως, ο ξυλοδαρμός προκάλεσε τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης, τόσο λόγω της αγριότητάς του, όσο και για την εμπλοκή ενστόλου στο όλο γεγονός.

Η μητέρα του 17χρονου και του 15χρονου, έκανε από τη δική της μεριά λόγο για “κατακρεούργηση” της δημόσιας εικόνας των δύο παιδιών και της οικογένειας, είπε πως θα σταθεί στο πλευρό του σταθμάρχη και σε οικονομικό επίπεδο, ωστόσο τον κατηγόρησε για τη στάση του πριν δεχτεί την επίθεση, αναφέροντας πως εκείνος επιτέθηκε πρώτος στα παιδιά της. Ο δε πατέρας της οικογένειας προσπάθησε κι εκείνος να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα ότι τα παιδιά του έχουν πτυχία αγγλικών και δίνουν εξετάσεις.

“Τα παιδιά μου εγώ τα ξέρω. Τα ξέρει όλη η περιοχή που μένουμε, έχουμε πάρα πολλούς γνωστούς, φίλους, γείτονες. Μας ξέρουν και οι πέτρες. Μαζεύω χαρτιά για να δείξω τι είναι τα παιδιά, φροντιστήρια, ιδιαίτερα, Proficiency έχει πάρει ο μεγάλος εδώ και δύο χρόνια και ο μικρός τώρα δίνει για lower” είπε. Φυσικά, τίποτα από τα παραπάνω δεν μπορεί να αιτιολογήσει τη βαναυσότητα της επίθεσης.

Οι δε δηλώσεις περί Proficiency προκάλεσαν πολλαπλά σχόλια στα social media, άλλα ειρωνικά και σαρκαστικά, άλλα πιο επιθετικής υφής.

Ανάμεσα σε εκείνους που σχολίασαν ήταν και η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, η οποία τους τελευταίους μήνες συνηθίζει να παίρνει θέση για τα κοινωνικά τεκταινόμενα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, όπως άλλωστε έκανε και για την υπόθεση βιασμού της Σοφίας Μπεκατώρου.

Συγκεκριμένα η Καίτη Γαρμπή σχολίασε μιλώντας για τον γιο της:

“Το δικό μας το παιδί πάντως μέχρι το λοουερ έφτασε αλλά το προφισενσι τελικά του το έδωσε η ζωή γιατί στη λίστα των ηθικών αξιών του, έμαθε να βάζει πρώτο τον Σεβασμό στον Συνάνθρωπο!”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα