Καραβάτου: Δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει όταν τηλεφώνησε η μαμά της στην εκπομπή

Καραβάτου: Δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει όταν τηλεφώνησε η μαμά της στην εκπομπή
Η συγκινημένη Κατερίνα Καραβάτου αφού τηλεφώνησε η μητέρα της στην εκπομπή για να της ευχηθεί "χρόνια πολλά"

Μέσα στη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουμε, κινήσεις σαν αυτή της μητέρας της Κατερίνας Καραβάτου που ευχήθηκε στον αέρα της εκπομπής στην κόρη της που γιορτάζει, προκαλούν αν μη τι άλλο έντονη συγκίνηση.

Πολύ φορτισμένο ήταν το κλίμα στην εκπομπή “Φωλιά των Κου Κου” το πρωί της Τετάρτης, όταν η μητέρα της παρουσιάστριας, Κατερίνας Καραβάτου βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα για να ευχηθεί τα χρόνια πολλά στην κόρη της για την ονομαστική της εορτή.

Μόλις η εορτάζουσα άκουσε τη φωνή της μητέρας της “λύγισε”.

“Καλημέρα Κατερινάκι μου. Είναι και για μένα μία πολύ συγκινητική μέρα καθώς λέω τις ευχές μου από μακριά, ωστόσο δεν μπορούσα να μην είμαι από τις πρώτες που θα ευχηθούν στο κοριτσάκι μου. Να είσαι γερή, η υγεία είναι το πιο σημαντικό”, είπε συγκινημένη η μητέρα της Κατερίνας Καραβάτου.

Βλέποντας την κόρη της να ξεσπάει σε κλάματα συνέχισε: “Δεν θέλω να βλέπω το κοριτσάκι μου να συγκινείται. Έλα Κατερίνα να βλέπω το προσωπάκι σου. Ποιον περίμενες να σε θυμηθεί τόσο πρωί πέρα από τη μανούλα σου; Είμαι και εγώ συγκινημένη. Να είστε όλοι γεροί, δυνατοί, να ξεπεράσουμε τα δύσκολα. Κατερινάκι μου να έχεις δύναμη και υπομονή. Να έχεις την αξιοπρέπεια με την οποία κάνεις την εκπομπή. Είσαι το μοναχοπαίδι μου. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που με κάνει ευτυχισμένη. Είμαι μία μαμά κουκουβάγια βέβαια. Για μένα η Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή είναι ευλογία, γιατί σας βλέπω”.

Στη συνέχεια η μητέρα της παρουσιάστριας αποκάλυψε ότι και οι τρεις γιαγιάδες της είχαν το όνομα “Κατερίνα”.

Και κατέληξε λέγοντας: “Θέλω να σκέφτεσαι ότι και ο μπαμπάς σου από εκεί ψηλά, αν μπορούσε, θα σου έστελνε και αυτός τις ίδιες ευχές με μένα..”.

“Μαμά σε αγαπάω πάρα πολύ! Σ’ ευχαριστώ! Σ’ ευχαριστώ για τον τρόπο που μιλάς και στέκεσαι δίπλα μου”, ήταν η απάντηση της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή από τη συγκίνηση δεν είχε καταφέρει να πει κουβέντα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version