Κατερίνα Πεφτίτση: Το σύμφωνο συμβίωσης με τον queer σύντροφό της και τα κακεντρεχή σχόλια

Κατερίνα Πεφτίτση: Το σύμφωνο συμβίωσης με τον queer σύντροφό της και τα κακεντρεχή σχόλια
Instagram/@katerina.peftitsi

Λίγες ημέρες μετά την υπογραφή συμφώνου συμβίωσης με τον σύντροφό της, η Κατερίνα Πεφτίτση μίλησε για τη σχέση της, αλλά και τα σχόλια που δέχθηκε, καθώς δηλώνει queer.

Μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της περνάει η Κατερίνα Πεφτίτση, το plus size μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό από τη συμμετοχή της στο GNTM και είχε συγκλονίσει με τη μάχη που έδινε με την κατάθλιψη.

Λίγες ημέρες πριν, έγινε γνωστό ότι το μοντέλο υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της, με τον οποίο διατηρούν σχέση τον τελευταίο καιρό.

Η Κατερίνα Πεφτίτση φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Γεια σου” όπου, παρουσία του συντρόφου της, μίλησε για τη σχέση τους, αλλά και για τα κακεντρεχή σχόλια που δέχθηκε όταν έκανε γνωστό για εκείνον ότι είναι queer.

“Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που έχω αυτόν τον σύντροφο που με κάνει ευτυχισμένη. Το τι κάνει στη ζωή του αφορά μόνο εμένα που εγώ τον αποδέχομαι 100%, οι υπόλοιποι θα πρέπει να κοιτούν τον εαυτό τους και να είναι οι ίδιοι ευτυχισμένοι. Να μην κοιτούν τι επιλέγουμε και αν αυτός που επιλέγουμε μπορεί να βάφει τα νύχια του ή να επιλέγει ένα γυναικεία μπλουζάκι, απάντησε το μοντέλο για τα σχόλια που δέχτηκε για τον σύντροφό της.

“Είμαστε πάρα πολύ ερωτευμένοι και είμαστε πάρα πολύ λίγο καιρό μαζί, αλλά περνάμε μαζί την κάθε μέρα. Οπότε είπαμε ας κάνουμε αυτή την… τρέλα και ας πάρουμε αυτή την απόφαση”, συμπλήρωσε η Κατερίνα Πεφτίτση.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την καταγωγή του, δήλωσε τα εξής: “Ο σύντροφός μου είναι από το Τελ Αβίβ. Έχω γνωρίσει τους δικούς του, είχαν έρθει όλοι μαζί εδώ τα Χριστούγεννα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα