Κατερίνα Στανίση: “Μάζεψα τα κοσμήματά μου και έψαχνα πού θα τα δώσω όσο – όσο”

Κατερίνα Στανίση: “Μάζεψα τα κοσμήματά μου και έψαχνα πού θα τα δώσω όσο – όσο”
Κατερίνα Στανίση στην εκπομπή "Μεσάνυχτα"

Η Κατερίνα Στανίση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" και σε μια πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη αποκάλυψε πολλά. Από τα κοσμήματα που αναγκάστηκε να πουλήσει μέχρι και την κακοποίηση.

Η Κατερίνα Στανίση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” με την Ελεωνόρα Μελέτη και μίλησε για τις δύσκολες εποχές της κρίσης καθώς και το πως την ανάγκασαν να πουλήσει τα κοσμήματά της για να ζήσει.

“Είχα πάρει κάποια κοσμήματα, λίγα αλλά πανάκριβα. Πριν 5, 6 χρόνια με την κρίση, τα έβαλα σε μια τσάντα. Άρχισα και έτρεχα στους δρόμους. Να βρω που θα τα δώσω, όσο – όσο, γιατί είχα πολλά έξοδα και δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω. Η κρίση έφερε μεγάλη καταστροφή.

Με πόνεσε. Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα εύκολα. Έχω να κοιμηθώ νύχτα 47 χρόνια. Δούλεψα πολύ και τότε δεν μπορούσα να το αφήσω. Έβγαλα χρήματα αλλά αυτά δεν μένουν για πάντα”, παραδέχτηκε η τραγουδίστρια.

Η Κατερίνα Στανίση αναφέρθηκε σε ερωτικές σχέσεις που τη “σημάδεψαν”. Όπως παραδέχτηκε έχει αγαπήσει -ευτυχώς- πολύ, ενώ σχολίασε χαρακτηριστικά πως πολλές από τις σχέσεις της κάπου απέβλεπαν.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο γεγονός πως έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. “Δεν το θεωρώ σωστό, αλλά είναι από τα πράγματα που συμβαίνουν. Έτυχε και το έμαθα μετά. Υπάρχουν και συναισθήματα εκείνη τη στιγμή δεν ζητάς στεφανοχάρτι. Μετά είναι αργά. Όταν μαθαίνεις την αλήθεια απογοητεύεσαι.

Ένα πράγμα εκτιμάω στον εαυτό μου , ότι ποτέ δεν είπα ‘χώρισε και να είμαστε μαζί’. Ο έρωτας τα βλέπει όλα ωραία, αλλά δεν βγαίνει σε καλό.

Η τραγουδίστρια μίλησε ακόμα για την κακοποίηση που έχει δεχτεί μέσα στη σχέση της.

“Είναι πολύ δύσκολο όταν είσαι χρόνια με κάποιον να υψώσεις φωνή. Όταν όμως κάτι τέτοιο φτάνει στο απροχώρητο και υπάρχει ξυλοδαρμός θεωρώ ότι αν γίνει μια φορά θα ξαναγίνει. Πρέπει οπωσδήποτε ή να φύγει εντελώς ή να τον καταγγείλει.

Εγώ αυτά τα χρόνια τα ξέχασα, τα διέγραψα. Με πολύ μεγάλο αγώνα όμως, έχω δουλέψει πολύ μέσα μου.

Το πιο δύσκολο που είχε να αντιμετωπίσει η Κατερίνα Στανίση, όπως παραδέχτηκε, ήταν ο “εγκλωβισμός” μέσα σε μια κακή σχέση. “Πρόκειται για κάτι το οποίο δημιουργείται από απειλές. Τα δούλεψα όλα μόνη μου με τη βοήθεια του Θεού”, παραδέχτηκε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα