Κατερίνα Στικούδη: “Η διάρκεια σε αυτόν τον χώρο είναι δύσκολο πράγμα”

Κατερίνα Στικούδη: “Η διάρκεια σε αυτόν τον χώρο είναι δύσκολο πράγμα”
Κατερίνα Στικούδη Francesca Giaitzoglou Watkinson

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Lifestyle Φταίει» ήταν η Κατερίνα Στικούδη.

Στην εκπομπή «Το Lifestyle Φταίει» στο ραδιόφωνο του News 24/7 στους 88,6, βρέθηκε τη Δευτέρα 13 Μαΐου, η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια που εντυπωσίασε με τη φετινή της συμμετοχή στο Your Face Sounds Familiar, στο οποίο κατέκτησε τη δεύτερη θέση μίλησε για τα επόμενα τηλεοπτικά και μη σχέδιά της την ελληνική τηλεόραση και τις φορές που ένιωσε άβολα σε αυτήν.

Για τα επόμενα τηλεοπτικά βήματα

«Τώρα υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσουμε με τον ANT1 να βρούμε κάποιο project. Δεν έχουμε κάνει συγκεκριμένες συζητήσεις αλλά το έχουμε πει στον αέρα ότι ίσως κάτι να κάνουμε. Αλλά δεν θα έκανα τηλεόραση απλά για να κάνω, ή απλά για την αμοιβή. Θέλω να είναι κάτι που να με εκφράζει, να μου αρέσει και μετά το Your Face Sounds Familiar, ο πήχης έχει ανέβει πολύ».

Για τις τηλεοπτικές εκπομπές

«Έχω νιώσει να υπάρχουν ερωτήσεις που δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Κάποιος μπορεί να θέλει να σε κάνει να νιώσεις άβολα και έχω πει στον εαυτό μου οτι δεν θα πάω ξανά σε εκπομπή που με κάνουν να νιώθω άβολα. Ξέρεις δυο τρεις ανθρώπους που μπορεί να γίνουν πιο αδιάκριτοι. Γιατί να πας; Ξέρεις ότι θα πουν κάτι. Άλλες φορές δεν το ξέρεις, και σου έρχεται το τούβλο. Δίνεις μια συνέντευξη για να μιλήσεις για πέντε δέκα πράγματα για εσένα και είναι κρίμα να αποπροσανατολίζεται η κουβέντα. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν τραγουδιστή, θα συνεργαζόμουν επί σκηνής. Το αν θα πεις μια κουβέντα παραπάνω με κάποιον μπορεί να προκύψει. Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι φίλοι με όλους, αυτό έχω πει και δεν είναι και κακό».

«Ενοχλούμαι πολύ δύσκολα πια, έχω σκληραγωγηθεί αρκετά. Απλά στο κομμάτι της οικογένεια είμαι πολύ προστατευτική. Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει αλλά καποιοι μεγάλοι άνθρωποι, όπως οι γονείς μπορεί να μην έχουν το ίδιο χιούμορ με εμάς, και να στενοχωριούνται. Αυτό δεν θέλω. Εκεί είναι το όριο μου και ειδικά αν αφορά και τον άντρα μου. Δεν θέλω τους δικούς μου να τους μπλέκουν σε τέτοια χαζά πραγματάκια».

Σε έναν περίπου μήνα η Κατερίνα Στικούδη θα βρεθεί στη σκηνή του Europride στη Βιέννη, ενώ του χρόνου η διοργάνωση θα έρθει στη Θεσσαλονίκη. Για το υπόλοιπο καλοκαίρι έχει ήδη προγραμματίσει συναυλίες με τον Ησαΐα Ματιάμπα.

Μπορείς να δεις όλο το video από τη συνέντευξη της Κατερίνας Στικούδη στην εκπομπή «Το Lifestyle Φταίει» εδώ:


Και να ακούσεις ολόκληρη την εκπομπή εδώ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα