Κατερίνα Στικούδη: Χιλιάδες haters μου ζητούσαν συγγνώμη

Κατερίνα Στικούδη: Χιλιάδες haters μου ζητούσαν συγγνώμη

Η Κατερίνα Στικούδη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη μουσική, για τον γάμο της και, φυσικά, για τη μεταμόρφωσή της σε Δήμητρα Γαλάνη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη δουλειά της, για το τραγούδι και, φυσικά, για τη συμμετοχή της στο “Your Face Sounds Familiar”.

Μίλησε, φυσικά, και για την περιβόητη εμφάνισή της στο δεύτερο live του YFSF, όταν μεταμορφώθηκε ως Δήμητρα Γαλάνη , αναφερόμενη στα θετικά σχόλια που δέχτηκε ακόμη και από “haters”, οι οποίοι της ζήτησαν “συγγνώμη” γιατί την αδίκησαν.

Σχετικά με το YFSF η Στικούδη εξέφρασε τη χαρά της που συμμετέχει στο show και τον θαυμασμό της στην καταπληκτική ομάδα της παραγωγής, που τους βοηθούν στο μεταμορφωθούν άψογα στους καλλιτέχνες που καλούνται να μιμηθούν.

Η Κατερίνα Στικούδη απάντησε στις φήμες περί εγκυμοσύνης της και αποκάλυψε πως είναι η ζωή της μετά το γάμο, ενώ σχολίασε και το video του “Kiki challenge” με το οποίο είχε κάνει γνωστό τότε τον “κρυφό” της γάμο.

Μίλησε, επίσης, για τα επαγγελματικά της σχέδια. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από τη συνέντευξη η Κατερίνα πέρασε από τα “test” των “Μύγων”, ενώ τους τρέλανε με το twerk της!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα