Η Κατερίνα Βρανά έκανε τον Λαζόπουλο να δακρύσει: “Ο οίκτος είναι άχρηστος”

Η Κατερίνα Βρανά έκανε τον Λαζόπουλο να δακρύσει: “Ο οίκτος είναι άχρηστος”

Αναφέρθηκε στα όσα έζησε στο νοσοκομείο της Μαλαισίας αλλά και της Ελλάδας, σε πολλά αστεία περιστατικά σε σχέση με την ασθένειά της, αλλά και στη φάρσα που ήθελε να της κάνει η οικογένειά της όσο νοσηλευόταν.

Στην εκπομπή «Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η γνωστή stand up κωμικός Κατερίνα Βρανά, συγκλονίζοντας ξανά το κοινό με την εξομολόγησή της για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η Βρανά μίλησε για όλους και για όλα, χωρίς να χάσει στιγμή το χιούμορ της: Αναφέρθηκε στα όσα έζησε στο νοσοκομείο της Μαλαισίας αλλά και της Ελλάδας, σε πολλά αστεία περιστατικά σε σχέση με την ασθένειά της, αλλά και στη φάρσα που ήθελε να της κάνει η οικογένειά της όσο νοσηλευόταν. «Η λύπηση είναι άχρηστο συναίσθημα. Βοηθήστε όποιον έχει ανάγκη» τόνισε και είπε ότι μπορεί να «μιλάω σαν μεθυσμένη αλλά ζω και θα γεράσω».

Έγινε σταδιακά, μέσα σε δύο ημέρες. Τους έλεγα “Παιδιά, κάτι συμβαίνει με τα μάτια μου”, αλλά νόμιζα πως ίσως είναι από τα φάρμακα και την κούραση. Όταν λοιπόν μου έκαναν την επέμβαση για να σταματήσουν αυτή τη νέα μικρή αιμορραγία, τυφλώθηκα. Το είδα όμως να έρχεται. Σκεφτόμουν πως, αφού το καταλάβαινα πως έρχεται, με τον ίδιο τρόπο θα έφευγε. Αυτό έλεγε η λογική μου. Οι γιατροί τα είχαν παίξει, ήταν τρελαμένοι, φώναζαν, “Ohh, she’s gone blind”. Οι Μαλαισιανοί έφερναν γιατρούς από διάφορες ειδικότητες. Ήταν συναρπαστικά τα όσα μου συνέβαιναν. Είναι τόσο μοναδική η περίπτωση μου που έφτασε μέχρι την Αμερική, αφού φίλος μου γιατρός που είχε βρεθεί σε ένα ιατρικό συνέδριο μου είπε πως αναφέρθηκα ως “η περίπτωση της Ελληνίδας στη Μαλαισία”» είχε δηλώσει πρόσφατα η ίδια.

Η Κατερίνα μίλησε στο «Τσαντίρι» και για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες στη χώρα μας, ενώ αποκάλυψε τι θέλει να της λέει ο κόσμος όταν τη βλέπει στον δρόμο!

Κλείνοντας την εξομολόγησή της, ο Λάκης Λαζόπουλος με δάκρυα στα μάτια της αφιέρωσε ένα τραγούδι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα