Δανδουλάκη για δίκη Φιλιππίδη: “Ήταν η απόλυτη αλήθεια. Ό,τι είδα, αυτό είπα”

Δανδουλάκη για δίκη Φιλιππίδη: “Ήταν η απόλυτη αλήθεια. Ό,τι είδα, αυτό είπα”
Κάτια Δανδουλάκη ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΥΠΡΑΙΟΣ / PAPADAKIS PRESS

"Χρέος" χαρακτήρισε η Κάτια Δανδουλάκη την κατάθεσή της στη δίκη Φιλιππίδη για όσα έγιναν μεταξύ του κατηγορούμενου και της Λένας Δροσάκη. Οι πρώτες της δηλώσεις.

Τις πρώτες δηλώσεις της μετά την κατάθεσή της στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη έκανε η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία είχε κληθεί ως μάρτυρας, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό μας”.

Τελείωσε αυτό από εμάς, ήταν ένα ξαλάφρωμα. Ό,τι είχαμε να κάνουμε το κάναμε, τέλειωσε. Αυτό θα έπρεπε να είναι κάτι το φυσικό και όχι κάτι το εξαιρετικό για να το συζητάμε. Αυτό θα ήταν η ευχή μου. Ο καθένας να ακούει την ψυχή του και τη συνείδησή του και να το κάνει σαν κάτι φυσικό. Εγώ τουλάχιστον έτσι το αντιμετώπισα”, είπε η γνωστή ηθοποιός.

“Μια δικαιοσύνη που αποδίδεται, ανακουφίζει. Είναι μια κάθαρση. Για να κλείσει ένα θέατρο, δεν γίνεται χωρίς λόγο. Είμαι και θιασάρχης και παραγωγός, οπότε χάνω χρήματα. Δεν κλειδώνει ένα θέατρο έτσι. Υπήρξαν οι λόγοι που ανέλυσα για να το κλείσω. Αυτό για μένα ήταν χρέος μου και ήταν η απόλυτη αλήθεια. Ό,τι είδα, το είπα, συμπλήρωσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Υπενθυμίζεται πως η Κάτια Δανδουλάκη κατέθεσε πως υπήρχε ένα έντονο κυνηγητό προς τη Λένα Δροσάκη από τον κατηγορούμενο, το οποίο άρχισε να δημιουργεί προβλήματα και αναστάτωση σε όλο τον θίασο. Η ίδια αναφέρθηκε σε καταπιεστική συμπεριφορά από πλευράς του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ εξήγησε στο δικαστήριο γιατί διέκοψαν τη συνεργασία τους.

Δείτε τις δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα